Σάββατο, Απριλίου 6

Έρχεται το οριστικό BREXIT στις 12 Απριλίου: Η Βρετανία τυπώνει νέα διαβατήρια χωρίς την ένδειξη ΕΕ!

pronews.gr

Νέα διαβατήρια τυπώνει το βρετανικό υπουργείο Εσωτερικών για μετά το BREXIT δείγμα ότι η χώρα οδεύει προς μια έξοδο από την ΕΕ χωρίς συμφωνία.
Όπως αναφέρεται Βρετανοί που προσήλθαν για την έκδοση νέων διαβατηρίων διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη για την ΕΕ και το διαβατήριο πλέον αναγράφει μόνο «Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας και της Βόρειας Ιρλανδίας».
Στα προηγούμενα διαβατήρια υπήρχε επάνω από την περιγραφή του «Ηνωμένου Βασιλείου» η ένδειξη Ευρωπαϊκή Ένωση που τώρα απουσιάζει εντελώς.

Την ίδια ώρα η πλειοψηφία της βρετανική κοινής γνώμης απαιτεί από την κυβέρνηση έξοδο από την ΕΕ ακόμη και στην περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας statista ποια θα πρέπει να είναι η αντίδραση του Λονδίνου σε περίπτωση σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί κάποιου είδους συμφωνία ή που δοθεί ακόμη και παράταση μέχρι τις 12 Απριλίου (όριο που έχει θέσει η ΕΕ) το πρέπει να γίνει οι Βρετανοί απαντούν έξοδο χωρίς συμφωνία.
Πιο συγκεκριμένα στην ερώτηση εάν επιτευχθεί συμφωνία για παράταση της εξόδου στις 12 Απριλίου τι πρέπει να γίνει το 40% των ερωτηθέντων απαντούν έξοδο χωρίς συμφωνία, το 11% απαντούν να πάρουν την παράταση και το 36% να παραμείνουν στην ΕΕ.
Στη δεύτερη ερώτηση εάν οι Βρυξέλλες αρνηθούν παράταση το 44% λέει έξοδο εδώ και τώρα, το 42% παραμονή και το 13% ΔΞ/ΔΑ.


TRULY APPALLED. Picked up my new passport today - my old one expires in the next couple of months. See below: Spot the difference!

Britain issues post-Brexit passports… before actually leaving the EU

Britain issues post-Brexit passports… before actually leaving the EU