Παρασκευή, Απριλίου 5

Το χθεσινό «καμπανάκι» που χτύπησε για όλους τους Έλληνες – Πόσοι από εσάς αντιλήφθηκαν τι μπορούν να κάνουν στην χώρα μας σε χρόνο dt



Τα «μάτια» όλων οφείλουν να είναι ανοιχτά…
Όλοι διαβάσατε για την φήμη, η οποία που διακινήθηκε μέσω Facebook, ξεσηκώνοντας τις ομάδες «μεταναστών και προσφύγων», όπως τους ονομάζουν, προκειμένου αυτοί να μετακινηθούν στα σύνορα Ελλάδας-Σκοπίων, όπου έγινε το «έλα να δεις» με τα ΜΑΤ στα Διαβατά δυτικής Θεσσαλονίκης.

Κατά την διάρκεια των επεισοδίων οι πρόσφυγες πέταξαν πέτρες και ξύλα προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.
Το… «μήνυμα» έφερε τον ισχυρισμό πως θα υπάρξει άνοιγμα των συνόρων!
Οι εμπνευστές αυτής της κινητοποίησης την ονόμασαν, σύμφωνα με την Καθημερινή, «καραβάνι της ελπίδας», ωστόσο στα δικά μας μάτια φάνηκε σαν μία «πρόβα» αναταραχών.
Είδαμε και είδατε πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να ελέγξει και να ξεσηκώσει τις μάζες των μουσουλμάνων «παράνομων μεταναστών», κατευθύνοντάς τις, όπου εκείνος θέλει.
Ως εκ τούτου οι «μετανάστες και πρόσφυγες», παρά την φτώχεια τους, είναι εξ’ αρχής εφοδιασμένοι με κινητά νέας τεχνολογίας, προκειμένου να μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει μαζί τους τόσο μέσω sms, όσο και μέσω ιντερνέτ, όπως συνέβη αυτή την φορά.

Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει την σύνθεση μίας πολυάριθμης «κινητής βόμβας», η οποία, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προκαλέσει χάος στην ελληνική κοινωνία και συνθήκες «πολέμου πόλεων».




Οι καιροί δυσκολεύουν όλο και περισσότερο και όσοι είχαν τα μάτια ανοιχτά, παρατήρησαν το χθεσινό γεγονός, αντιλαμβανόμενοι την δυνατότητα κάποιων να μετακινούν και να κατευθύνουν ανθρώπους, με άγριες διαθέσεις, σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας.



el.gr

Loading...