Πέμπτη, Απριλίου 4

Eκτακτη παρεμβαση--Απεγνωσμένη προσπάθεια του Νίκου Μαστοράκη να διασώσει το OPEN!

Ιδού η λίστα των στελεχών που προτείνω και ελπίζω ο Ιβάν να την πάρει σοβαρά
Από τον άνθρωπο-μύθο της τηλεόρασης, τον Νίκο Μαστοράκη, λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρέμβαση που ακολουθεί σαν απάντηση στην ανάρτησή μας για τον τρόπο που ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης επέλεξε να μείνει ρέστος-ταπί και ψύχραιμος και να μην έχει λεφτά για να βγάλει τα εισιτήρια της επιστροφής του στη Ρωσία.

Γράφει λοιπόν ο Νίκος Μαστοράκης στην παρέμβασή στο Κουρδιστό Πορτοκάλι>
Aγαπητέ Βασίλη,
Διάβασα τις προτάσεις σου στον Ιβάν για την επαναστελέ-χωση του «Έθνους» και έχω βασικές αντιρρήσεις. Κατ’ αρχήν, ο Τέρης Χρυσός πρέπει να αναλάβει τη διεύθυνση προγράμματος στο Open, δεδομένου ότι το δόγμα «Τάκατα Τάκατα» το [ν] παίζουν ήδη νυχθημερόν οι νυν διεθυντές. Αν μάλιστα μπορούσα να συμβάλω σε προτάσεις και ιδέες, θα είχα να συστήσω και άλλα πολύτιμα στελέχη για τον ορθάνοιχτο τηλεοπτικό σταθμό αλλά και για προγράμματα που δεν έχει ακόμη εμπνευσθεί η σημερινή ηγεσία.
Ιδού η λίστα των στελεχών που προτείνω και ελπίζω ο Ιβάν να την πάρει σοβαρά:
(Α) ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ
(1) ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ, επίτιμος πρόεδρος, για να θυμίζει στον Ιβάν το «στιγμιαίο λάθος» του να αγοράσει το παλιό «Ε-ψιλον» για να το κάνει απλώς «-ψιλόν.»
(2) ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ, να επιστρέψει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, επειδή το trash το ξέρει πολύ καλά.
(3) ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ, άνεργος καναλάρχης, υπάλληλος Βαρδινογιάννη, άρα εύκολη μετεγγραφή. Υπεύθυνος χορηγιών προς παρουσιάστριες ελευθέρας βοσκής.
(4) ΝΙΚΟΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ, υπεύθυνος μυθοπλασίας. Ναι, το ξέρω ότι ο Φώσκολος έχει πεθάνει αλλά και πεθαμένος θα κάνει καλύτερη δουλειά από αυτούς που έχουν τώρα.
(5) ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ, διευθύντρια εσωτερικής παράγωγης, λόγω άψογης τουρκομπαρόκ αισθητικής και με πείρα στο χαλί άρα και στο χάλι του Open. Αν φυσικά δεχτεί αφού δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί μπορδοκόκκινο!
(6) ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΊΟΥ, υπεύθυνος αθλητικού τμήματος. Κι ένας τυφλός θα έβλεπε τη διαφορά.
(7) ΡΙΧΑΡΔΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ, οικονομικός διευθυντής που μπορεί να πάρει τη σιωπή των αμνών (“μετρήσεις τηλεθέασης”) και να την κάνει χρυσό.
(8) ΜΑΝΟΛΟ ΠΕΤΣΙΤΗΣ, οικονομικός διευθυντής, για ευκολότερη μετακίνηση μεγάλων ποσών από παράνομες δραστηριότητες του καναλιού, προς το Μέγαρο Μαρξίμου.
(9) ΜΥΡΣΙΝΗ ΛΟΪΖΟΥ, υπεύθυνη συνταξιοδοτικού τμήματος του καναλιού, δεδομένου ότι πολλοί από τους διευθυντές είναι έτοιμοι για ανακύκλωση.
(10) ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ, διευθυντής μουσικού τμήματος, επικεφαλής δραστηριοτήτων Open Lougra.
(Β) ΝΕΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ
Να και μερικές ιδέες που, αν ο Ιβάν επιθυμεί, μπορούν να γίνουν πιλότοι αμέσως, αν εδώ που τα λέμε, τι μπορεί να κάνει ένας πιλότος σε Jumbo που πέφτει.
(1) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΗΜΕΡΗ, όπως «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» ώστε να πρέπει επιτέλους να ξυπνάει πρωϊ ο CEO του καναλιού. Συμπαρουσιάστρια η Queen Dina.
(2) ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗ. Η ‘Ελλη Στάη μιλάει αργόσυρτα με βαρετούς καλεσμένους, καθηγητές διεθνολόγους κλπ. και αποκοιμίζει τους θεατές. Very Late Night. Συμπαρουσιάστρια η Queen Dina.
(3) ΕΓΏ ΕΛΕΙΠΑ, τρίωρο με τη Χριστίνα Λαμπίρη που διεκδικεί τον τίτλο της μόνης ξέμπαρκης. Περιεχόμενο με υλικό τρίτο και τέταρτο χέρι και πάνελ 8 ανέργων παρουσιαστών που σχολιάζουν αυτά που σχολίαζαν χθες άλλοι άνεργοι παρουσιαστές που σχολίαζαν χθες άλλοι άνεργοι παρουσιαστές που σχολίαζαν χθες πρώτοι άλλοι άνεργοι παρουσιαστές. Συμπαρουσιάστρια η Queen Dina.
(4) Ο ΦΥΤΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ πορτραίτα παρουσιαστών του καναλιού από άλλους παρουσιαστές του καναλιού. Τηλεπαιχνίδι γνώσεων μεταξύ αγραμμάτων με δώρο αναγνωστικό πρώτης δημοτικού. Συμπαρουσιάστρια η Queen Dina.
(5) Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΡΜΑΓΚΑΣ, δραματοποιημένη παρουσίαση των εκπομπών που άρχισαν, απέτυχαν και κοπήκαν μέσα σε μια εβδομάδα. Παρουσιάστρια η Queen Dina.
(6) ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ, παιχνίδι με πραγματικά πυρά και στόχους φυσικού μεγέθους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ που όμως είναι ντυμένοι με στολή παραλλαγής αφού το κόκκινο, το πράσινο και το κίτρινο απαγορεύονται. Οι παίκτες ντυμένοι ασπρόμαυρα. Μια παραλλαγή του παιχνιδιού έχει τον ίδιο τον Ιβάν με κουμπούρι να στοχεύει τους κάτω του 5 στις μετρήσεις. Παρουσιάστρια η Queen Dina.
(7) ΟPEN WIDE, θηλυκά ανθυποcelebrities που αλλάζουν εραστές σαν τις κυλότες τους, αφηγούνται γαργαλιστικές λεπτομέρειες (καταθέσεις, ομόλογα, μετοχές) από τον νέο έρωτα του 24ωρου. Παίζουν και το παιχνίδι «ποια θα γκαστρωθεί πρώτη» που θα αποφέρει τεράστια δημοσιότητα. Τα παιδιά τα υιοθετεί ο Ιβάν. O πικάντικος τίτλος ερμηνεύεται κατά το δοκούν. Παρουσιάστρια η Queen Dina.
(8) ΕΊΧΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ με παρουσιάστρια την Άλκηστη Μαραγκουδακη, σε ατμόσφαιρα θρίλλερ, όπου η Άλκηστη ψάχνει στο σκοτάδι (τη βλέπουμε με ειδικές κάμερες night vision) να βρει έστω και μια επιτυχία της. Συμπαρουσιάστρια η Queen Dina.
(9) ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ, υποπαραγωγή δραματικής σειράς με πλοκή διαφθοράς και χαρακτήρες βρώμικων καναλαρχών, που όμως δεν έχουν καμία σχέση με υπαρκτά πρόσωπα και καταστάσεις. Ως γνωστόν στην Ελλάδα, δεν έχουμε βρώμικους κανάλαρχες. Σε ρόλο-κλειδί η Queen Dina.
(10) ΚΑΛΑΘΟΣ ΑΧΡΗΣΤΩΝ, τρίωρη εκπομπή με άχρηστο περιεχόμενο (όπως άλλωστε και η εκπομπή του Κωστόπουλου) και παρουσιαστές τέως υπουργούς του Σύριζα την επομένη των εκλογών. Συμπαρουσιάστρια η Queen Dina.**
** Ξέρω ότι θα απορείτε που έβαλα παντού την Queen Dina, όμως όλο και κάποιο θα της κάτσει.
Παράκληση να υπενθυμίσετε στον Ιβάν ότι τα ανωτέρω αποτελούν οινοπνευματική μου ιδιοκτησία και οι παραβάτες διώκονται επειδή έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και το άλλο με τον Τοτό που το ξέρετε.
Φιλικά
ΝΙΚΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ
https://kourdistoportocali.com