Γιώργος Αλκαίος: Γιατί εξαφανίστηκε μετά τη συμμετοχή του στη Eurovision;

Γιώργος Αλκαίος:  Γιατί εξαφανίστηκε μετά τη συμμετοχή του στη Eurovision;
Το σπίτι του στην κάμερα του Happy Day άνοιξε ο Γιάννης Βασίλειου, ο οποίος σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε για όλους και για όλα.
Ο γνωστός τραγουδιστής και πατέρας του Γιώργου Αλκαίου, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τον λόγο που ο γιος του αποφάσισε να αποσυρθεί από τον χώρο, μετά τη συμμετοχή του στη Eurovision το 2010.


«Δεν μου άρεσε καθόλου όταν είπε πως θα ασχοληθεί με το τραγούδι. Τυχαία άκουσα το “Τι τι” στο ραδιόφωνο. Δεν μου είχε πει τίποτα. Άλλαξε όνομα για να γίνει μόνος του τραγουδιστής. Μετά τη Eurovision εξαφανίστηκε γιατί δεν είχε υποστήριξη. Τσαντίστηκε, τα πήρε στο κρανίο και αποσύρθηκε», δήλωσε ο Γιάννης Βασιλείου.

10b70d73ca0ea92d7864d331953da8e7_L
«Τον Γιώργο τον “απήγαγα” από τη μητέρα του όταν ήταν 2 χρονών»
Ο Γιάννης Βασιλείου μίλησε στην εκπομπή «Μην χανόμαστε» για τον χωρισμό με την γυναίκα του και πώς πήρε μαζί του τον γιο του, Γιώργο Αλκαίο.
«Δεν της άρεσε η Ελλάδα. Πήγαμε στην Αμερική για να καθίσουμε δύο εβδομάδες και μου έσκασε το παραμύθι πως “δεν γυρίζουμε στην Ελλάδα”. Εγώ δούλευα εδώ πέρα, όλα ήταν μια χαρά και μου λέει “δεν παίρνεις τον Γιώργο” και από τότε άρχισε το πανηγύρι. Έβγαλα διαβατήριο που ισχύει για εννιά ημέρες, αλλά πρέπει να επιστρέψεις μετά. Έτσι έγινε, πήρα μια φωτογραφία του Γιώργου και φύγαμε για Ελλάδα. Και από τότε άρχισαν οι μάχες, δηλαδή τα δικαστήρια. Ο Γιώργος ήταν δύο χρονών τότε. Πήρα τον Γιώργο και την κιθάρα μου, τις δύο αγάπες μου. Όλα πήγανε καλά».