Τρίτη, Μαΐου 14

Ποιο ζευγάρι επανασυνδέεται μετά από 14 χρόνια διαζυγίου; (φωτο)


Πέρασαν 14 χρόνια από τότε που ο Μπραντ Μπιτ και η Τζένιφερ Ανιστον ακολουθούσαν χωριστούς δρόμους.
Η πέτρα του σκανδάλου, Αντζελίνα Τζολί, θα έμπαινε ανάμεσα στο ζευγάρι και έτσι ο γάμος τους θα τελείωνε άδοξα, χωρίς όμως να επηρεάζει τη σχέση και τον σεβασμό των δύο πρώην συζύγων.

Σήμερα, αφού τόσο ο Μπραντ Πιτ, όσο και η Τζένιφερ Ανιστον είναι πλέον μόνοι, φουντώνουν οι φήμες οι δύο σταρ του Χόλιγουντ είναι ξανά μαζί. Ρεπόρτερ του EW συνάντησε τον πρωταγωνιστή του Seven στο Λος Αντζελες καθώς εκείνος πλησίαζε το αυτοκίνητό του και έκανε την ερώτηση: «Πρέπει να σε ρωτήσω, όλοι θέλουν να μάθουν, είστε ξανά μαζί με την Τζεν;».
Η αντίδραση του Μπραντ Πιτ δεν μας διαφώτισε ιδιαίτερα, αν και κανείς θα μπορούσε να συμπεράνει πως με τον τρόπο του διέψευσε τις φήμες. Αρκέστηκε να πει: «Ω, Θεέ μου», πριν αποχαιρετήσει τον δημοσιογράφο που κατέγραφε το στιγμιότυπο.
Το πάρτι γενεθλίων της Άνιστον όπου βρέθηκε ο Πιτ

Σε κάθε περίπτωση, οι φήμες επανασύνδεσης δεν είναι εντελώς ανυπόστατες.
Ο Μπραντ Πιτ ανήκε στη λίστα των εκλεκτών καλεσμένων της Τζένιφερ Ανιστον τον περασμένο Φεβρουάριο, στο πάρτι που έδωσε με αφορμή τα 50α της γενέθλια.
Ήταν μια συνάντηση που δεν είχαμε δει εδώ και χρόνια, παρά το γεγονός πως τα αμερικανικά ΜΜΕ επιμένουν πως οι Ανιστον και Πιτ διατήρησαν ιδιαίτερα καλές φιλικές σχέσεις από το 2005, όταν και βγήκε το διαζύγιό τους.
Άλλωστε, ο Αμερικανός ηθοποιός εμφανίζεται να έχει μετανιώσει τον τρόπο που χειρίστηκε τότε τον χωρισμό τους.
Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα βρετανικής εφημερίδας το δώρο που έκανε ο Πιτ στην Ανιστον για τα γενέθλιά της ήταν μία έπαυλη αξίας 79 εκατ. δολαρίων! Δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε σπίτι, αλλά εκείνο στο Μπέβερλι Χιλς, στο οποίο ζούσαν όσο ήταν ζευγάρι.
Δυνατή φιλία ενώνει Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Ανιστον
«Εχουν προχωρήσει πολύ από το γάμο τους και σχεδιάζουν να παραμείνουν φίλοι για πάντα. Δεν υπάρχουν απωθημένα μεταξύ τους» φέρεται να δηλώνει κοντινό πρόσωπο της Τζένιφερ Ανιστον και του Μπραντ Πιτ.
Πάντως, η Τζένιφερ Ανιστον φαίνεται πως δεν είναι σε ρομαντικό μουντ, ούτε διανύει φωτεινή περίοδο στα ερωτικά της, ούτε με τον Μπραντ Πιτ, ούτε με κανέναν άλλον.
«Δεν έχω χρόνο για να είμαι ειλικρινής» δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξή της.
« Νομίζω πως ο έρωτας θα εμφανιστεί από μόνος του και δεν έχει να κάνει με το αν θα τον κυνηγήσεις, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ» συμπλήρωνε η πρωταγωνίστρια της θρυλικής σειράς «Τα Φιλαράκια».

ΠΗΓΗ