«Τσίπρα, ζήτα συγγνώμη, γιατί θα σου πάρω και τα παντελόνια που φοράς». Το ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤ. ΧΙΟΥ έφτασε στο Μαξίμου. Διαβάστε το (έγγραφο)

xios-pateras-tsipras
antoniadis2ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ  ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ
(Με επιφύλαξη δικαιωμάτων)

Στέφανου Χίου του Συμεώνος, δημοσιογράφου, κατοίκου Καλλιθέας Αττικής, οδός Δοϊράνης αρ. 45.
ΚΑΤΑ
Αλεξίου Τσίπρα του Παύλου, πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας, κατοίκου Αθηνών, οδός Ηρώδου Αττικού αρ. 19.

______________________________________
Χθες, 8.5.2019, στην Βουλή των Ελλήνων, στο πλαίσιο της συζήτησης επί της προτάσεως εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση, απαντώντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, με απάδοντα και αχαρακτήριστο για Έλληνα πρωθυπουργό τρόπο, εξαπολύσατε, απρόκλητες σε βάρος μου ύβρεις, αναφέροντας, απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη, ότι παριστάνει τον Στέφανο Χίο της πολιτικής και ότι αυτό συνιστά «κατάντημα» και τον «πάτο» της κατηφόρας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με την άθλια αυτή, απρόκλητη, επαναλαμβάνω, ενέργειά σας, προσβάλατε, σε πανελλαδικό επίπεδο, βάναυσα, αναίτια και άνανδρα την προσωπικότητά μου, αφού, φυσικά, εγώ δεν εδυνάμην να αμυνθώ, αλλά και εκ του ασφαλούς, αφού καλυπτόμενος πίσω από την ασυλία σας, γνωρίζατε ότι δεν θα υποστείτε τις συνέπειες της αυτόφωρης διαδικασίας για την αξιόποινη σε βάρος μου πράξη σας.
Δια της παρούσης καταγγέλλω την παράνομη κατά τα άνω σε βάρος μου συμπεριφορά σας και σας καλώ όπως, εντός τριών ημέρων από της επιδόσεως της παρούσης, ανακαλέσετε τις σε βάρος μου άθλιες ύβρεις σας, άλλως σας δηλώνω ότι θα στραφώ εναντίον σας ενώπιον του αρμοδίου πολιτικού δικαστηρίου για να καταδικαστείτε στην αποζημίωσή μου και την αποκατάσταση της βαρύτατης ηθικής βλάβης που αναίτια μου προκαλέσατε.
Και επειδή κ. Τσίπρα, στην απάντησή σας στον κ. Μητσοτάκη αναφερθήκατε στα παιδιά που έχουμε όλοι οι γονείς, το όψιμο και υποκριτικό ενδιαφέρον σας για τα παιδιά προφανώς περιορίζεται μόνο στα δικά σας παιδιά, αφού δεν διστάσατε να τσαλαπατήσετε τον συναισθηματικό και ψυχικό κόσμο των δικών μου παιδιών, τον πατέρα των οποίων αναίτια πανελληνίως διασύρατε.
Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα προς τον Αλέξιο Τσίπρα, κάτοικο Αθηνών, οδός Ηρώου Αττικού αρ. 19, προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρη την παρούσα στην έκθεση επίδοσής της.
Αθήνα, 9 Μαΐου 2019
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

 makeleio.gr