«Θα τα ακούσετε για το πώς έκανε λεφτά η οικογένειά σας στη Χούντα»

«Θα τα ακούσετε για το πώς έκανε λεφτά η οικογένειά σας στη Χούντα»
Υψηλοί τόνοι από τον Κυριάκο Μητσοτάκη απαντώντας στον Πρωθυπουργό
Ανέβηκε το θερμόμετρο της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ του πρωθυπουργού και του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά τη δευτερολογία του Αλέξη Τσίπρα.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απάντησε στις αιχμές του πρωθυπουργού λέγοντας:
«Ποιος έχει καθορίσει εδώ και 3,5 χρόνια το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης
το γνωρίζετε εσείς. Βάλατε τα άθλια έντυπά σας να χτυπήσουν τη σύζυγό μου γιατί δεν μπορούσατε να το κάνατε σε εμένα. Και όταν μιλάτε για οικογένεια, θα τα ακούσετε για το πως έκανε λεφτά η οικογένειά σας στη Χούντα. Μη μου κουνάτε το δάχτυλο» και συνέχισε μιλώντας για τις διακοπές του πρωθυπουργού στη θαλαμηγό της συμβούλου του:
«Ήσασταν τόσο κουρασμένος, όπως μας είπε η κ. Παναγοπούλου, και πήγατε σε ένα σκάφος να ξεκουραστείτε. Κρύψατε πού πήγατε για διακοπές. Γιατί πήγατε διακοπές 25 ημέρες μετά το Μάτι. Γι αυτό το κρύψατε. Επειδή είστε πρώτη φορά αριστερά νομίζετε πως όλοι σας χρωστάνε» καταλήγοντας:
«Ο κ. Μαρινάκης ούτε κουμπάρος μου είναι, ούτε στο σκάφος του πάω. Προερχόμαστε από διαφορετικές οικογένειες. Έχω το πλεονέκτημα να είμαι από πολιτική οικογένεια που εξορίστηκε, άλλοι έκαναν δουλίτσες. Και επειδή το είδα από μέσα απομυθοποίησα την εξουσία. Εσείς όχι».