Τρίτη, Μαΐου 7

Μ.Σαλβίνι και Β.Ορμπάν μαζί στην «Συμμαχία των Εθνών»: «Ενωνόμαστε για να σώσουμε την Ευρώπη»! (φωτό)


Η συμμαχία των λαών της Ευρώπης που αντιστέκεται στην μουσουλμανοποίησή της και τον αποικισμό της από αφρικανικές και ασιατικές πληθυσμιακές μάζες, ενισχύεται:
Ο Ιταλός ηγέτης της Λέγκας του Βορρά και υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι, συναντήθηκε σήμερα με τον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτωρ Ορμπάν  και επιθεώρησαν τον φράχτη ανάσχεσης των παράνομων μεταναστών που κατασκεύασε η Βουδαπέστη
στα σύνορα Ουγγαρίας-Σερβίας στα τέλη του 2015.

Τα δεξιά κόμματα Γερμανίας (AfD), Γαλλίας (της Μαρί Λεπέν) και της Αυστρίας (Κόμμα των Ελευθέρων) έχουν ενταχθεί στην «συμμαχία των εθνών» προκειμένου να διασωθεί η εθνική ταυτότητα των λαών τους:
«Το σημαντικό είναι ποιος είναι υπέρ και ποιος κατά της παράνομης μετανάστευσης στην Ευρώπη σήμερα» σημείωσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός, ο οποίος «έχει μπει στο μάτι» των Βρυξελλών και του Βερολίνου, αν και διέσωσε την Γερμανία από τις αφρικανικές και ασιατικές μάζες το 2015.

«Έχουμε εμπιστοσύνη ότι η νέα Ευρώπη ότι μετά από τις 27 Μαΐου θα προστατεύει τα εξωτερικά της σύνορα, τα χερσαία της σύνορα όπως η Ουγγαρία και τα θαλάσσια σύνορα όπως η Ιταλία», είπε ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Μ.Σαλβίνι σε συνέντευξη Τύπου νωρίτερα με τον Ούγγρο ομόλογό του Σαντόρ Πίντερ.

Ο ηγέτης της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν δήλωσε ότι «Η Ευρώπη χρειάζεται να κυβερνηθεί μετά από τις ευρωεκλογές του Μαΐου από ηγέτες που θέλουν να την διασώσουν από την λαθρομετανάστευση».

Εν συνεχεία οι δύο ηγέτες παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Βουδαπέστη όπου ο Όρμπαν τόνισε ότι «Αν το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ) συμμαχήσει με αριστερά κόμματα στο νέο ευρωκοινοβούλιο που θα σχηματιστεί έπειτα από τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, το κόμμα του Fidesz (σ.σ.: το κόμμα του) δεν θα αποτελέσει μέρος μιας τέτοιας συμμαχίας της καταστροφής».

Ο επικεφαλής του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ έχει δηλώσει πως... θα προτιμούσε να συμμαχήσει με τους Σοσιαλιστές ή με τους Φιλελεύθερους (!) παρά «με τους ευρωσκεπτικιστές και τους εθνικιστές που προσελκύει το λάβαρο του Σαλβίνι». 

Μαζί με την «Συμμαχία των Εθνών», συντάσσονται και οι κυβερνήσεις Πολωνίας, Σλοβακίας, Τσεχίας.





pronews.gr