Παρασκευή, Μαΐου 17

ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ;;;; ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΜΠΟΝΑΜΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ – Ποσό – μαμούθ για όσους δουλέψουν στις εκλογές

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ
ekloges
Κανονικά ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης και ο Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης με την υπουργική απόφαση που εξέδωσαν και η οποία ορίζει τις εκλογικές αποζημιώσεις των δημοσίων υπαλλήλων που θα εργαστούν δύο Σαββατοκύριακα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και αυτές του Ευρωκοινοβουλίου θα πρέπει να περάσουν από ειδικό δικαστήριο!

19,2 εκατομμύρια θα δαπανηθούν για τη συγκρότηση ειδικών εκλογικών συνεργείων για την προπαρασκευή και διενέργεια των εκλογών..Τι θα λάβουν οι τυχεροί κρατικοδίαιτοι δουλεύοντας επιπλέον δύο Σαββατοκύριακα!
Δείτε για να σας σηκωθούν οι τρίχες:
Δεκάδες υπάλληλοι (εξειδικευμένοι όπως αναφέρεται στην υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ) από το υπουργείο Εσωτερικών, την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, το Ελεγκτικό Συνέδριο κλπ θα λάβουν έκαστος 4.350 ευρώ .
Τρέμε Μπιλ Γκέιτς!
Γενικοί γραμματείς υπουργείου Εσωτερικών, προσωπικό και προιστάμενος Εθνικού Τυπογραφείου, υπηρεσία επιτρόπου Ελεγκτικού Συνεδρίου, προσωπικό δημοσιονομικής υπηρεσίας, εποπτείας και ελέγχου, κλπ 3.200 ευρώ έκαστος..
Υπάλληλοι περιφερειών και περιφερειακών ενοτήτων που θα συγκροτήσουν εκλογικά συνεργεία από 2.750 ευρώ έκαστος.
Πάμε τώρα στα χαμηλότερα..
Υπάλληλοι αποκεντρωμένων διοικήσεων 620 ευρώ,
Υπάλληλοι υπουργείου Εργασίας , ΕΦΚΑ κλπ 450 ευρώ.
Υπάλληλοι γενικής γραμματείας ιθαγένειας υπουργείου Εσωτερικών 500 ευρώ.
Υπάλληλοι δήμων 275 ευρώ..
Ανεργοι τα ακούτε;

 makeleio.gr