Κυριακή, Μαΐου 26

ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ – Έρχονται μαύρες ημέρες για τον Μακρόν – Ανατροπή σοκ για το νεοταξίτη βουτυρομπεμπέ

makron
Τα πατριωτικά κινήματα κυριαρχούν την Ευρώπη στις αυριανές ευρωεκλογές και σηματοδοτούν μια νέα εποχή ισχυροποίησης των εθνών-κρατών και ενοποίησης αυτών, στα όρια που η κυριαρχία του καθενός σε πολιτικά, οικονομικά και γεωπολιτικά πλαίσια γίνεται σεβαστή.

Ο γιαλαντζί προοδευτισμός πέφτει από το «θρόνο» και κινήματα όπως αυτό της Λε Πεν στη Γαλλία και του Σαλβίνι στην Ιταλία, στέλνουν ένα ηχηρότατο πολιτικό μήνυμα στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και αποδεικνύουν πως ο πατριωτισμός δεν πεθαίνει, αλλά αντίθετα με τον «πόλεμο» των Αριστερών ενισχύεται!
Το εθνικιστικό κόμμα της Λε Πεν συγκεντρώνει το 25% στην πρόθεση ψήφου έναντι 23% του κόμματος του Γάλλου προέδρου, Εμμανουέλ Μακρόν. Το δημοσκοπικό προβάδισμα διατηρεί ο «Εθνικός Συναγερμός» της Μαρί Λε Πεν για τις ευρωεκλογές της Κυριακής (26/5).
Το κόμμα της Λε Πεν συγκεντρώνει το 25% στην πρόθεση ψήφου έναντι 23% του κόμματος του Γάλλου προέδρου, Ε.Μακρόν, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Ipsos.
Στην τρίτη θέση με 13% βρίσκεται το κεντροδεξιό κόμμα «Ρεπουμπλικάνοι», ακολουθούν με 9,5% οι Οικολόγοι και στο 7,5% η αριστερή «Ανυπότακτη Γαλλία» του Jean-Luc Mélenchon. Ποσοστό 5,5% συγκεντρώνουν οι Σοσιαλδημοκράτες..makeleio.gr