Τετάρτη, Μαΐου 22

ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ Η ΧΕΙΡΟΡΕΡΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΕΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕΡΟΣ Β

Πού είναι η ιερή παλαιά μάνα που μεγάλωνε παιδιά χωρίς να δίνει το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν;
Ελάχιστες κυκλοφορούν και αυτές κρύβονται για να μην τις πάρουν με τις πέτρες τα φτηνοσούργελα με τα μπλε μαλλιά και οι λεσβοσακούλες της αριστεράς.

Η πρώτη γραμμή του μετώπου έχει πολλά μειονεκτήματα αλλά και ένα τεράστιο πλεονέκτημα.  Αυτοί που  επιβιώνουν στην πρώτη γραμμή είναι οι εκλεκτοί.  Είναι αυτοί που επιλέγονται από τη μοίρα για να επιβιώσουν.  Θεωρείται ότι έχουν μια γνώση των συνθηκών και μια ενόραση
των κινδύνων προτού αυτοί εμφανιστούν. Ο σαμουράι λένε ακούει την καρδιά του αντιπάλου που ενεδρεύει στο σκοτάδι όταν εκείνος είναι έτοιμος να του επιτεθεί. Ο έμπειρος νίντζα ακούει το κόψιμο του αέρα από το εχθρικό σπαθί που κατεβαίνει προς το κεφάλι του.

Η καθημερινή ενασχόληση κάποιων με τις δουλειές του θανάτου έχει ανεβάσει την συμπαντική τους αντίληψη ένα ή δύο επίπεδα παραπάνω από τους κοινούς θνητούς. Αυτή είναι η σημαντική διαφορά.  Εννοείται πως η σύνδεσή τους με το γίγνεσθαι είναι ακατανόητη στον μέσο ζωάνθρωπο ΡΑΓΙΑ.


Άντε τώρα να τα εξηγήσεις όλα αυτά σε ένα ληστευμένο και απογοητευμένο πλήθος που έχει τσακωθεί με το βιβλίο και που ακόμα και η ανάγνωση υποτίτλων στις ταινίες του προξενεί κούραση.  Αυτή η καφενόβια πλέμπα θέλει να ακούει -ακόμα και τώρα- μόνο για χλιδάτα αμάξια, διακοπές στο Ντουμπάι και στη Μύκονο, ζημιές στα μπουζούκια καθώς και για ατελείωτη χρυσοπληρωμένη λούφα στο δημόσιο.

Εννεα χρόνια φάπες και τίποτα δεν έχει αλλάξει στην συμπεριφορά αυτού του πονηρού όχλου.

Ποιος φταίει άραγε που η γνώση έστω και ύστερη έχει τσακωθεί μαζί μας;

Το κυρίως σούργελο δηλαδή η πρωταγωνίστρια αυτής λέγεται Νεοελεεινίδα*.

Αυτό το σεκλετιασμένο φουγάρο που βάζει γυαλιά στους καπνίζοντες φουσκί αράπηδες του Μαγκρέμπ, αυτό το σιχαμένο σφουγγάρι που έχει πιει όλη την τεκίλα του Μεξικού, αυτό το παρτουζωμένο λεσβιόπανο που στα διαλείμματα του πλακωτού δεν έχει αφήσει σταγόνα από σαπισμένο σπέρμα να πέσει κάτω, αυτό το γαλοτσοειδές γύναιο που κτηνοβατείται χωρίς προφυλακτικό από Πάκια, σαύρες και πίτμπουλ, αυτό εκπροσωπεί το μέλλον της χώρας !!!

Τι ζωή να κυοφορήσει αυτό το ξέρασμα των πολιτισμών, αυτό το ημιεβραϊκό εκπόρνευμα;

Μόνο θάνατο κυοφορεί και μόλυνση στους γύρω της. Τι παιδιά να μεγαλώσει αυτή η μαϊμού του καταναλωτικού παραλογισμού, αυτή η μαζοχάρα δεσμώτις της μασονίας των Αμερικανοεβραίων ψυχοτσαρλατάνων;

Όσο πιο ελκυστική είναι εξωτερικά, τόσο πιο επικίνδυνη και καταστροφική για τα λίγα αρσενικά που έχουν καταφέρει να γλυτώσουν από την παγίδα της.

Η ανωμαλία της είναι τόσο προχωρημένη που όταν επιλέγει να τεκνοποιήσει, το κάνει μόνο με Φουστάρες-κίναιδους, παιδέρες, πρεζόνια και σκατοκοιλαράδες.

Ως γνήσια απόγονος τουρκασιατικών ορδών εκπληρώνει το αντίθετο του ιδανικού που εισήγε η Ελληνική αρχαιότητα. Αντί για την αρμονία και το μέτρο, επιλέγει την διαφθορά, την αρρώστια, την στρεβλότητα και την απόλυτη διαστροφή.

Ο άντρας που δημιουργεί οτιδήποτε είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της.

Πασχίζει να του βάλει εμπόδια, να τον μπερδέψει, να τον αποπροσανατολίσει, να τον ακυρώσει.

Αυτή καβλώνει μονάχα με την βρώμα, με την καφρίλα, με την φουστιά και με τον παρασιτισμό.


Μοχθηρή, μνησίκακη και εκδικητική.  Απαιτητική και ανεπρόκοπη. Τεμπέλα και ατάλαντη.  Βρωμιάρα και σνομπ.

Ζητάει τα πάντα χωρίς να προσφέρει τίποτα. Το ποιόν της ισούται με την νεοελληναράδικη νοοτροπία και είναι αυτή ακριβώς η υποκουλτούρα που επιβάλλει στα μπάσταρδά της.

Η ζωή της είναι ένας ύμνος στην ψευτομαγκιά.

Οπως εκείνο το είδος του "τσαμπουκά" όπου το οπλισμένο και φουσκωτό γομάρι ψάχνει να βρει κανένα ταλαίπωρο ανθρωπάκι για να την πετύχει στα γρήγορα και κυρίως στα σίγουρα.

Δεν ρισκάρει να αντιμετωπίσει κάποιον ισάξιό του γιατί ξέρει ότι θα φάει Φούτσο επειδή είναι κότα. Η φύση την έχει προικίσει με ένα σωρό συναγερμούς για να την πουλεύει έγκαιρα. Την έχει εφοδιάσει με ένα σωρό όπλα μαζικής εξόντωσης για να κάνει ζημιά και εκείνη τα χρησιμοποιεί πάνω σε αυτούς που κάνουν το λάθος να την καψουρευτούν.


Δεν της αρέσει η τίμια και ειλικρινής συνεννόηση. Είναι αρπακτικό. Κοιτάζει, εποπτεύει, σκανάρει και όταν βρει ευκαιρία χτυπάει.  Σαν θανατηφόρος κόμπρα παραλύει το θύμα της και λυμαίνεται τα υπάρχοντά  του.

Ξέρετε πολλές γυναίκες πλούσιες; Οι μόνες που ξέρω είναι αυτές που έχουν κληρονομήσει κάποιον πλούσιο άντρα. Ελάχιστες είναι οι αυτοδημιούργητες κι αυτές σπρωγμένες με χίλια από πατεράδες, γκόμενους και τζούφιους γερο-πυγμαλίωνες. Οι υπόλοιπες είναι φθονερές και μνησίκακες αποτυχίες.

Καμένα χαρτιά, πυροβολημένα ζόμπι, χρεωκοπημένες ύαινες, ανίκανες να πληρώσουν έστω και το μπουκαλάκι με το νερό που πίνουν.

Εννοείται ότι η μέση αράχνη πιστεύει μόνο στο
χρήμα.

Το προσκυνάει, το λατρεύει, το εποφθαλμιά.  Καθώς δεν έχει ούτε την υπομονή να το κερδίσει τίμια, ούτε σκοπεύει να κάνει τίποτα κουραστικό για να το αποκτήσει, περιμένει να το πετύχει σαν τα νούμερα του τζόκερ. Ξύνει το παλιομουνί της σε καφετέριες μαζί με άλλες του ιδίου φυράματος και απλώνει τον ιστό της.

Οι κεραίες της είναι συντονισμένες στο ΡΑΓΙΑΔΕΣ
FM.

Η μόνη είδηση που την ενδιαφέρει είναι η αναγγελία άφιξης του θύματος. Αυτού του μαλάκα που πετάει αμέριμνος σαν το μυγάκι και που πάει γυρεύοντας να πιαστεί από το σαρκοφάγο τέρας το οποίο περιμένει να του ρουφήξει το μεδούλι.

Ελάχιστες φυσικά από αυτές τις απέλπιδες χρυσοθήρες έχουν μυαλό.

Οι περισσότερες είναι απλά πανηλίθιες. 1.  Γιατί δεν ξέρουν να αναγνωρίσουν το χρήμα ακόμα και όταν το δουν, 2. Γιατί νομίζουν ότι είναι πιο έξυπνες από τον οποιονδήποτε εκατομμυριούχο και ότι θα του τα φάνε, 3. Γιατί δεν έχουν κοιταχτεί ποτέ σε αληθινό καθρέφτη να δουν τα χάλια τους, 4. Γιατί δεν έχουν αφιερώσει ούτε 10 λεπτά στη ζωή τους να καλλιεργήσουν αυτό που λέγεται «πνευματικός κόσμος».

Η συμπεριφορά της τυχοδιώκτριας είναι κλασικά ρομποτική και μάλιστα της πρώτης γενεάς.

Στην διαρκή αναζήτηση του ιδανικού μαλάκα απομνημονεύει συνεχώς πληροφορίες χωρίς να τις επεξεργάζεται.

Δεν μπορεί να κάνει τον απλούστατο συλλογισμό ότι κάποιος ο οποίος είναι άβουλος, υπάκουος και διαχειρίσιμος, δεν υπάρχει πιθανότητα να είναι πλούσιος ή να είναι τέτοιος για πολύ καιρό.

Από την ζωή του κάθε πλούσιου περνάνε εκατοντάδες απατεώνισσες σαν τη μούρη της άσε τις χιλιάδες των απατεώνων τραπεζιτών, χρηματιστών, ασφαλιστών, τραγοπαπάδων και ένα κάρο άλλων λαμογιων που προσπαθούν να δαγκώσουν ό,τι μπορούν.

Αν η ηλίθια είχε το ελάχιστο στην αυτογνωσία, θα καταλάβαινε ότι αν ο πλούσιος είναι βλάκας κληρονόμος του τα έχουν ήδη φάει οι προηγούμενοι ενώ αν είναι αυτοδημιούργητος οι πιθανότητες επιτυχίας ακόμα και για τις πολύ κωλοπετσωμένες είναι ισχνές.

Τώρα τελευταία αυτή η στραβωμένη πρόκα έχει αποκτήσει το βίτσιο της ψυχολογίας.

 Όχι της ψυχιατρικής γιατί η ιατρική θέλει να στρώσεις κώλο στο διάβασμα.

Η αδιάβαστη πάει στην εύκολη γνώση, στις παπαριές των Αμερικανοεβραίων ψυχοαπατεώνων που νομίζουν ότι με ένα οιδιπόδειο και μια μετατραυματική νεύρωση έπιασαν τον πάπα από τ’ αρχ....

Βρίσκει ένα «πανεπιστήμιο» (ΙΕΚ της κακιάς ώρας) και αρχίζει να απομνημονεύει τα αξιώματα της ψυχαναλυτικής εβραϊκής επιστημοπουστιάς.

Το γέλιο της αρκούδας πέφτει όταν προσπαθεί να εφαρμόσει τις βλακείες που παπαγάλισε στην κοινωνική πραγματικότητα της χώρας της που δεν έχει καμία σχέση με εκείνη των ΗΠΑ.

Το μόνο που καταφέρνει είναι να πάρει στο λαιμό της κάποιες άλλες ηλίθιες που ψαρώνουν με μάντολες.

Ως παρενέργεια, το νεοταξίτικο σχέδιο προχωράει χάρη στις βλαμμένες που αναμασούν τα πατημένα σκατά χωρίς να εγείρουν την παραμικρή αντίρρηση.


Η σχέση αρσενικού-θηλυκού είναι ένας διαρκής και άγριος πόλεμος.

Όποιος δείξει την μεγαλύτερη καλοσύνη και ανοχή ηττάται και διαλύεται. Όποιος δείξει κτηνωδία και σαδισμό νικάει και διατάζει.

Οι πιο αξιοπρεπείς γάμοι είναι αυτοί στους οποίους υπάρχει κοινότητα συμφερόντων.  Αν δεν υπάρχει αυτό, γίνεται της πουτάνας. Ποιος έρωτας;

Σε κάθε ένα  ευτυχισμένο ζευγάρι αντιστοιχούν ένα εκατομμύριο (1.000.000) δυστυχισμένα.  Πιο πολύ σκέφτονται το πώς θα εξοντώσει ο ένας τον άλλον παρά το πώς θα συνεχίσουν να ζουν μαζί.  Η γυναίκα είναι σαν τον Ιουδαίο:  ψάχνει να βρει το αδύνατο σημείο σου για να το εκμεταλλευτεί και να σε γαμήσει.

Χρηματοτρελαμένη, παραδόπιστη, σκρουτζάτη, τσιγκούνα, τσίπισσα, τσιφούτα, σφιχτοχέρα, φραγκοφόνισσα, το τσαντάκι της έχει μέσα μόνο τσάκες. Το χέρι έχει νευρωτική παράλυση, κοκαλώνει μπροστά στο σερβιτόρο.  Όταν η λυπητερή είναι πολύ πένθιμη την πιάνει κατούρημα και σηκώνεται άρον-άρον για την τουαλέτα.  Όταν ο μαιτρ φέρνει το ρετσέτο τα μάτια της θαμπώνουν και δεν τον βλέπει τον χοντρόπουστα, ολόκληρο ελέφαντα.

Το πορτοφόλι της είναι χωμένο μέσα σε ένα μικρό τσαντάκι, το τσαντάκι είναι κρυμμένο μέσα σε μια κανονική τσάντα, και η κανονική τσάντα είναι κάπου χαμένη μέσα στην μεγάλη χάρτινη τσάντα με τα ψώνια. Μέχρι να ανασυρθεί το ζητούμενο, έχεις πληρώσει, έχεις πάρει ρέστα, έχεις συζητήσει με τον καταστηματάρχη για πολιτική, ποδόσφαιρο και αυτοκίνητα.

Το φερμουάρ που ανοίγει την πορτοφόλα της είναι μόνιμα χαλασμένο και πάει μέχρι την μέση. Καλύτερα δηλαδή γιατί άμα ανοίξει τελείως θα βγουν τα καβούρια από μέσα και θα σε φάνε.

Άντε να της εξηγήσεις πόσες φορές έχει μπει από το 1821) δημοκρατικά στην κωλάρα της η μασονική Φούτσα και πόσες θα μπει ακόμα.

Η λειτουργία της πολιτείας και οι πουστιές που παίζονται στα περιθώρια των θεσμών είναι αστροφυσικά προβλήματα για δαύτην.  Άμα της δώσεις 100 ονόματα ανθρώπων από τα οποία οι ενενήντα είναι άξιοι και οι δέκα σκάρτοι και της ζητήσεις να διαλέξει δέκα ηγέτες, θα διαλέξει τους δέκα σκάρτους!

Αυτή η αναίσθητη ύαινα, αυτή η δούλα του χρήματος, αυτό το μπογιατισμένο σαράβαλο, αυτό το ατελείωτο ψέμα αδυνατεί και αρνείται να καταλάβει.  Όσο ο Άγιος Χρόνος ροκανίζει και σακατεύει το άθλιο τομάρι της, τόσο πιο μοχθηρή και αιμοδιψής γίνεται η σκατοψυχή της. Κακιασμένες γριες, κακάσχημες μάγισσες, σκύβαλα του τραγογένη έχουν αμοληθεί σε όλη την χώρα να καταστρέψουν όποιον μπορούν. 

Σιχαμένες βδέλες από 40 ως 60φεύγα ξημεροβραδιάζονται στο fb για να βρουν νεότερο άντρα.

Όχι για να μαμηθούν από αυτόν, αλλά για να τον μαμήσουν αυτές κυριολεκτικά και μεταφορικά. Μασκαρεμένες και φωτοσοπιαρισμένες στήνονται στο σανίδι για την τελευταία παράσταση του θιάσου των τεράτων.

Τελειωμένες και σακατεμένες από την Φθορά εξορμούν ως ασύδοτες μαινάδες και πεινασμένες άρπυιες για να πάρουν μαζί τους στον τάφο όσους περισσότερους αρσενικούς καταφέρουν.

Πού είναι η ιερή παλαιά μάνα που μεγάλωνε παιδιά χωρίς να δίνει το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν;

Ελάχιστες κυκλοφορούν και αυτές κρύβονται για να μην τις πάρουν με τις πέτρες τα φτηνοσούργελα με τα μπλε μαλλιά και οι λεσβοσακούλες της αριστεράς.

Τώρα σαλτάρισαν όλες ψάχνονται ακόμα και γκαστρωμένες να βρούνε λούτσο, παρτούζα, πρέζα, κοπροφαγία και ότι άλλη ανωμαλία βάζει ο νους του ζωανθρώπου. Γι αυτό δεν πρέπει να υπάρξει έλεος.

Έλεγα ότι μαζί με το χρηματιστήριο το 1999 πως είχα γλυτώσει και από την ψευτομαγκιά των Νεοελληναράδων.

Έβλεπα πως το στυλάκι «Εγώ είμαι ο γαμάω και φάτε τα σκατά μου» θα πνιγόταν μέσα στη φουρτούνα της κρίσης.

Αμ’ έλα που ο καραβοσούρτης την είχε στημένη και περίμενε αιώνες την ευκαιρία να ξαναπάρει στα χέρια του το τιμόνι.

Με το που στήθηκε στα τέσσερα ο φραπεδόπουστας πισωγλεντζές, το ιμιτασιόν αρσενικό της αρπαχτής και της διαπλοκής, οι χήρες, οι ζωντοχήρες και οι βρωμοκόρες του βρέθηκαν με εκατομμύρια.

Η σύγχρονη «δημοκρατία» είναι το πολίτευμα της μαριόλας. Είναι η κοινωνία όπου όλοι αυτοί που παρασιτούν και που δεν πρέπει να έχουν ούτε ίχνος από δικαίωμα, έχουν περισσότερα από άλλους που παράγουν και προσφέρουν.

Αυτή η διεθνής συμμορία που λυμαίνεται τα έθνη βρίσκει τον καλύτερο σύμμαχο στο πρόσωπο της κακιάς Νεοελληνίδας μητριάς.

 Όλο γκρινιάζει ότι καταπιέζεται και αδικείται αλλά είναι αυτή που γαμάει τον κόσμο στην καταπίεση και στην αδικία.  Και δεν φτάνει αυτό αλλά υποστηρίζει και την φιλανθρωπία προς όλα αυτά τα εσωγήινα είδη που μας σκάβουν τον τάφο.

Όχι ότι ο Νεοελληναράς φραπεδομουνόδουλος είναι αμέτοχος ευθυνών για την κατάντια αυτού του τόπου. Κάθε άλλο.  Αυτός ο φουσκωτός τατουαρισμένος ψευτονταής που κοιτάζει τον μώλο του διπλανού του στο γυμναστήριο, που κάθεται να του βάζει κωλοδάχτυλο η κάθε μισότρελη στο γαμήσι, που δεν τον χαλάει να κάνει σχέση με διάσημο παλιόπουστα, και που έχει τηγανίσει στα κλεφτά 2-3 ψαράκια στο στρατό, ωραίο δείγμα υποψήφιου πατέρα αποτελεί.


Χειρότερος όλων είναι ο μέγας χορηγός. Αυτός ο λεβεντομαλάκας που πληρώνει τα έξοδα παράστασης της κάθε σπαγγοραμένης καριόλας, φαγητά, καφέδες, μπουζούκια, ταξιτζηλίκια.  Αυτός ο παπάρας που περιμένοντας να γαμήσει το άθλιο γύναιο έχει αναλάβει όλες τις υποχρεώσεις της:  ΔΕΗ, νερό, ίντερνετ, κινητό, καλλυντικά.

Η δουλικότητά του διαθέτει απύθμενο βάθος. Ένας που ξέρω φορτώθηκε χήρα με 4 παιδιά, τα τάιζε, τα έντυνε, τα πήγαινε στο σχολείο τους και τις Κυριακές αντι να πάει να πιει κανέναν καφέ με την αντροπαρέα, πήγαινε και έπλενε τον τάφο του μακαρίτη!  «Αυτοί είναι άντρες», λέει στον κύκλο της η καριόλα για να δειχτεί.

η ανδρεία όπως και πολλές άλλες αρχαίες αρετές έχουν δυστυχώς εγκαταλείψει προ πολλού τούτη εδώ την χώρα των μπάζων και των σκουπιδιών.

Ένας συρφετός ψευτομαγκιάς, φουστιάς και έχει κατακλύσει τον τόπο.

Μια σκατοπλημμύρα αμερικανοποιημένων πιθήκων
με μούσια-φερετζέδες αλά μουτζαχεντίν και με κινητά και tablet στο χέρι.

Διεθνοσέξουαλ του fecesbook που όταν δεν σοδομιζονται μεταξύ τους, σέρνονται από την μύτη από βαμμένες ξανθιές μαϊμούδες, οι οποιες εχουν  νηπιακής εμπνεύσεως τατουάζ.

Σε αυτό το ευρωκωλάδικο έχουμε απ’ όλα:

Έχουμε δειλούς αστυνομικους που πυροβολούν άοπλους διαδηλωτές και που ψεκάζουν και ξυλοφορτώνουν γερόντια.

Έχουμε δειλούς «αγωνιστές» που μόλις δουν τα κάγκελα της φυλακής παίρνουν τηλέφωνο την μαμά τους στα βορεια προαστεια να τους σώσει.

Έχουμε δειλούς πολιτικάντηδες που υπακούουν σαν πουτανίτσες στις διαταγές των ξένων νταβατζήδων τους.

Έχουμε δειλούς ιερείς που για να εξασφαλίσουν το μερτικό τους ευλογούν τους κοτζαμπάσηδες και τους αφήνουν στο απυρόβλητο.

Έχουμε δειλούς πολίτες που τόσα χρόνια έπαιρναν δάνεια και τα έτρωγαν στη Μύκονο παριστάνοντας τους μαμάτους επιχειρηματίες και τώρα λιμοκτονούν και εκλιπαρούν τους τοκογλύφους να τους λυπηθούν.

Έχουμε δειλούς ψηφοφόρους που περιμένουν να τους σώσει ο μέγας ηγέτης που θα εμφανιστεί ως δια μαγείας στο Κυνοσκατοβούλιο των λουγκροπροδοτών και των καθαρμάτων.


Είναι βέβαια αστείο να αποκαλούνται «πολίτες» όλα αυτά τα σακούλια και τα γλιτσιασμένα πανιά που ψηφίζουν και "εκλέγουν" τους ποδιτσοφόρους πολιτικάντηδες.

Οι ραγιαδόψυχοι, οι βυσματίες, οι γύφτοι, οι μπασταρδογενείς, οι σκύφτουλες, τα χλιδογύναια, οι πουστοδιανοούμενοι, τα διεθνολαμόγια, οι απόφοιτοι του κολλεγίου των Αθηνών, όλο αυτό το σκυλολόι νομίζει ότι έχει δικαιώματα.

Όχι όπλο δεν παίρνουν οι ανωτέρω πετούγιες για να υπερασπίσουν την πατρίδα αλλά αγανακτούν κιόλας εναντίον όποιου τολμήσει να εκφράσει έστω και ανησυχία για το παρόν και το μέλλον της.

Όλοι αυτοί οι παραπάνω καμία σχέση δεν έχουν με τον ορισμό του πολίτη.

Ακόμα μια κυβέρνηση ρουφιάνων και πρωκτολυμμάτων έφτασε στην ημερομηνία λήξης της (αφού πρώτα ολοκλήρωσε το κομμάτι του αντεθνικού έργου που είχε αναλάβει).

Ελπίζω να μην περιμένει κανείς από μένα να του πω τι να ψηφίσει.

Σιχαίνομαι αυτό το οχληρό και διεστραμμένο κατασκεύασμα που αποκαλείται «δημοκρατία» και το οποίο καμία σχέση δεν έχει με το πολίτευμα κάποιων αρχαίων Ελληνικών πόλεων.


Αυτή η σύγχρονη ιουδαϊκής εμπνεύσεως- ηθική παγίδα αποτελεί κακέκτυπο της παρακμιακής και διεφθαρμένης res publica Romanorum, της επίγειας κόλασης του όχλου που άγεται και φέρεται από μεταλλαγμένους ταλμουδόσαυρους.

Αυτή είναι η πραγματικότητα του ραγιά. Ρουσφέτι, ψευτομαγκιά, αγένεια και όταν τρώει την πούτσα αρχίζει τα κλάματα και τα παρακάλια. Το 90 % του πληθυσμού είναι τέτοιοι γι αυτό δεν γίνεται τίποτα. Θα είμαστε αιώνια σκλάβοι των τοκογλύφων γιατί ο ραγιαδισμός δεν αποβάλλεται εύκολα.

Γραφει η Μαρκεσίνα (Βασιλική Π. Λύκαινα)*

ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕ
ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΩΝ ΟΙ
ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΘΗΛΥΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ
ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ
ΕΘΝΟΥΣ.
http://www.ksipnistere.com/