Παρασκευή, Μαΐου 3

Με αυτό το ρόφημα θα ανακτήσετε άμεσα την χαμένη σας ενέργεια! Δείτε τα υλικά

c0b38c17c454354485a6f620def51585_XL
Αισθάνεσθε κουρασμένοι; Αυτό το ρόφημα θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τη χαμένη σας ενέργεια και να αντεπεξέλθετε καλύτερα μέσα στην ημέρα σας!
Αναζητάτε ένα ρόφημα που θα σας τονώσει; Μπορεί να είναι δελεαστικό να πιείτε έναν ακόμα καφέ ή να καταναλώσετε κάποιο σνακ που περιέχει ζάχαρη, όμως υπάρχουν πολλοί και υγιεινοί εναλλακτικοί τρόποι για να αντλήσετε την ενέργεια που χρειάζεστε.
Ποια είναι τα φυσικά συστατικά που θα σας αναζωογονήσουν;

Το μέλι είναι μία εξαιρετική επιλογή, καθώς είναι μία φυσική πηγή ενέργειας και μπορεί να σας βοηθήσει να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας για γλυκό. Το παρακάτω ρόφημα δημιουργείται με νερό καρύδας που θα σας βοηθήσει να ενυδατωθείτε, ενώ περιέχει επίσης αλάτι, που είναι ένας φυσικός ηλεκτρολύτης. Παράλληλα, το μέλι και το λεμόνι θα χαρίσουν μία γλυκιά γεύση.
Είτε περνάτε όλη την ημέρα στο γραφείο, είτε ακολουθείτε ένα έντονο πρόγραμμα γυμναστικής, αυτό το τονωτικό ρόφημα θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τα ενεργειακά σας επίπεδα. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να το δημιουργήσετε, ενώ υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να έχετε ήδη μερικά από τα συστατικά που χρειάζεστε στην κουζίνα σας.
Μπορείτε να το καταναλώσετε αμέσως ή να το τοποθετήσετε και να το αποθηκεύσετε σε ένα αεροστεγές βάζο στο ψυγείο για έως και 3 ημέρες.
Υλικά
– 2 φλιτζάνια νερό καρύδας
– Χυμός από 2 λάιμ
– Χυμός ενός λεμονιού
– ⅛ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
– 1 κουταλιά της σούπας μέλι
Εκτέλεση
Τοποθετήστε το νερό καρύδας, το λάιμ, τον χυμό λεμονιού, το αλάτι και το μέλι σε ένα μπλέντερ. Στη συνέχεια, ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί το μέλι.