Σάββατο, Μαΐου 11

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΧΑΟΣ ΠΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων του Κωνσταντίνου.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα». Υπεύθυνος Τύπου τής παρατάξεως «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Ο σκοτεινός τύραννος τής παγκοσμιοποίησης χτίζει βήμα προς βήμα το διοικητήριο τής ανομίας και τής αποστασίας του στα άγια και θεοβάδιστα χώματα. Χρησιμοποιεί τον μηχανισμό τής οικονομικής αιχμαλωσίας για να επιτύχει την κατάλυση κρατικής υποστάσεως και λαϊκής κυριαρχίας.
Και στον ανώτατο βαθμό μεθοδεύει την μαζική μετατροπή των λαών σε απόλυτα ελεγχόμενους και υπάκουους ραγιάδες.

Οι πολιτικοί μιλάνε για κράτος που δεν έχει σύνορα. Μιλάνε για κράτος πολυθρησκευτικό και πολυφυλετικό. Εκχωρούν κυριαρχικά και εδαφικά δικαιώματα σε παλιούς και νέους εχθρούς τής Ελλάδος μας. Λέγουν και τάζουν ψέματα στον ελληνικό λαό και πωλούν την Ιερή Ελλάδα στον σατανά νεοταξισμό. Μεθοδεύουν την φορολόγηση των τραπεζικών συναλλαγών που γίνονται με τα διατραπεζικά αυτόματα μηχανήματα. Και ετοιμάζουν τον απόλυτο έλεγχο νου και πράξεων των πολιτών.

Η οικονομική τυραννία αποτελεί το στημένο ναρκοπέδιο που θέτουν διεθνείς εντολοδότες και πολιτικοί προκειμένου να φέρουν πολιτειακό χάος, τεχνητή οικουμενική κυβέρνηση και αναγνώριση της παγκόσμιας σιωνιστικής κυβέρνησης του αντίχριστου. Οι νεοταξίτες θέλουν την πολιτική ένωση της Ευρώπης. Θέλουν την κατάργηση του εθνικού και χριστιανικού κράτους και την υπαγωγή της Πατρίδος μας και πάντων των εθνών σ’ ένα ευρωπαϊκό και κατόπιν παγκόσμιο υπερκράτος. Κι αυτή η πρόκληση θα φέρει σίγουρα πολεμική αναμέτρηση, διότι οι ελεύθεροι λαοί θα αντισταθούν για να διαφυλάξουν την Θεία Νομοτέλεια τής κοινωνίας των εθνών.

Από την μια πλευρά έχουμε την θεωρία των οικονομικών πλεονασμάτων μιας παραγωγικά κατεστραμμένης αγοράς που προκύπτει από ατέρμονες δανεισμούς και αιματηρούς φόρους. Από την άλλη πλευρά έχουμε την αποδοχή εδαφικού ακρωτηριασμού και απώλειας εθνικής κυριαρχίας σε ψευτοκρατικά μορφώματα τύπου Αλβανίας και Τουρκίας, με αισχρό πρόσχημα την «ειρήνη» και την «συνύπαρξη» των λαών. Έχουμε παράλληλα την παροχή ιθαγένειας σε ξένους και τη σύζευξη των ψευτοθρησκειών σε βάρος τής Ορθόδοξης Πίστης. Και στην αιχμή τού δόρατος έπεται το φακέλωμα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων για την επιβολή εκβιασμών και εντολών. Ο υπάκουος σιτίζεται και ο πιστός διώκεται…

Η Ελλάς είναι η Δύναμη τής Πίστης και τής Εθνικής Ελευθερίας. Η Ελλάς είναι το ιερό βήμα τής αλήθειας, τού δικαίου και τού πολιτισμού. Η Ελλάς έχει Αρχηγό τής Πίστης και τής Πατρίδος τον Ιησού Χριστό και Θεό μας. Και οι Έλληνες βαστούμε ατόφια την εθνική μας ταυτότητα και την εθνική μας περιουσία. Εξαπλώνουμε την αλήθεια και κραταιώνουμε το δίκαιο. Τα προσκυνήματα, τα χώματα και ο πλούτος τής Πατρίδος μας είναι η ζωή μας, το οξυγόνο μας, η οδός ανάπτυξης και ο θησαυρός που ανήκει αποκλειστικά στα παιδιά μας. Και αυτή η οδός μεγαλύνεται.

Η οικονομία τού Έθνους είναι πραγματική, είναι παραγωγική, είναι εργατική, είναι ο μηχανισμός εξασφάλισης τής λαϊκή αυθυπαρξίας και επομένως τής εθνικής κυριαρχίας. Οι τράπεζες είναι μηχανισμός διαφύλαξης τού εθνικού πλούτου και όχι αρπαγής περιουσιών. Στην Ελλάδα των Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών δεν υπάρχει χώρος ύπαρξης και παρουσίας για τούς εχθρούς τού Θεού και τού Έλληνα Ανθρώπου. Ο Έλληνας έχει μια και μόνη Πατρίδα, την Ελλάδα. Ο Έλληνας έχει μια και μόνη Πίστη, την Ορθοδοξία. Και η οικονομία υπηρετεί την ευημερία τού ελεύθερου Ελληνισμού δίχως να αντιποιείται τα θεμέλια τής ζωής του.

Οι ηλεκτρονικές ταυτότητες τού Αντίχριστου που μηχανεύονται τάχα για το καλό μας οι σκοτεινοί υπάνθρωποι δεν θα έρθουν ποτέ στο ιερό θυσιαστήριο τής Ελλάδος. Τα δε εδάφη μας έχουν μύρο και ηρώων και αγίων αίμα από τού Θεού το χέρι και τρανών Ελλήνων την εθελούσια προσφορά για στερέωμα, φέρνοντας λευτεριά και ευλογία σε όλους τούς Έλληνες. Ότι οι Ελληνικές Κοινότητες στηρίζουν την κοινή Πίστη και το κοινό Αίμα. Η Ελλάδα τής Πίστης στον Ένα και μόνον Ζώντα Θεό, η Ελλάδα τής ενότητας Όλων των Πιστών Ελλήνων, η Ελλάδα που προστατεύει τα παιδιά της, η Ελλάδα που φτιάχνει νέο και σφριγηλό Ελληνορθόδοξο Πολιτισμό, αυτή η Ελλάδα είναι οπωσδήποτε Εθνικιστική.

ethnikismos.net