Κουφοντίνας: Ο Ρούβικωνας απειλεί τους δικαστές που θα αποφασίσουν για την άδειά του

Κουφοντίνας: Ο Ρούβικωνας απειλεί τους δικαστές που θα αποφασίσουν για την άδειά του

Αυτόκλητος δικαστής ο Ρουβίκωνας, απειλεί ευθεώς τους δικαστές που θα αποφασίσουν για την άδεια Κουφοντίνα. "Να μην κόψουν το κόκκινο νήμα. Αν το κάνουν όλα θα κοκκινίσουν" γράφει ηγετικό στέλεχος της αναρχικής ομάδας. Σε απεργιά πείνας εδώ και 48 ώρες ο Δημήτρης
Κουφοντίνας. Ξεκίνησε μετά τη νέα απόρριψη του αιτήματός του για άδεια από τις φυλακές Βόλου. Την Πέμπτη θα κριθεί ξανά αν θα δοθεί άδεια ή όχι στον εκτελεστή της 17 Νοέμβρη.
Πριν από δυο 24ωρα, ο Δημήτρης Κουφοντίνας αποφάσισε να ξεκινήσει απεργία πείνας γιατί το Συμβούλιο των Φυλακών του Βόλου, μετά από εισαγγελικό βέτο, απέρριψε το αίτημά του για νέα άδεια. Ο Ρουβίκωνας, με ανάρτηση ενός εκ των ηγετικών στελεχών του, απειλεί τους δικαστές ξεκάθαρα πως η όποια απόφασή τους, θα επηρεάσει και τη δική τους ζωή!
click4more
Το Τριμελές Συμβούλιο Πλημμελειοδικών του Βόλου συνεδριάζει ξανά την προσεχή Πέμπτη για να αποφασίσει τι θα γίνει με την άδεια του Κουφοντίνα. «Για να αποφασίσει αν θα έχουμε τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας στην Ελλάδα», όπως γράφει το στέλεχος του Ρουβίκωνα, σύμφωνα με τον οποίο η υγεία του καταδικασμένου για τη συμμετοχή του στη 17 Νοέμβρη είναι πολύ επιβαρυμένη και «είναι ζήτημα αν θα αντέξει τις επόμενες μέρες».
Η απειλή μοιάζει ξεκάθαρη: «Οι τρείς συγκεκριμένοι δικαστές του Βόλου θα πάρουν μια απόφαση που θα επηρεάσει άμεσα την ζωή του Δημήτρη την ζωή την δικιά μας και την ζωή την δικιά τους. Ελπίζω να μην κόψουν αυτό το κόκκινο νήμα. Γιατί αν το κάνουν όλα θα κοκκινίσουν».
Δείτε την ανάρτηση