Κυριακή, Μαΐου 26

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΡΙΞΕΙ: «Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΡΕΥΜΑ, ΕΝΟΙΚΙΟ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ – Ο ΑΛΙ ΚΑΙ Ο «ΤΡΕΙΣ ΑΛΙ» ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ- ΕΣΥ;

1
Μαρτυρία σοκ από Πακιστανό ο οποίος πάει χαρούμενος στην κάλπη για να ψηφίσει τον Α.Τσίπρα γιατί τους τα πληρώνει όλα, ενοίκια, ΔΕΗ, νερό!  Eπί της ουσίας μιλά για τα λεφτά που ο Α.Τσίπρας πήρε από τις τσέπες των Ελλήνων μέσω φόρων και τα έδωσε σε αλλοδαπούς.
Λέει χαρακτηριστικά ο Πακιστανός:
«Είμαι από το Πακιστάν.

«Eίμαι 12 χρόνια εδώ στην Ελλάδα.
Θα ψηφίσω Τσίπρα.
Γιατί μας βοηθά καλύτερα.
Κανείς δεν είναι σαν τον Τσίπρα εδώ και 12 χρόνια
Πληρώνει καλά ο Τσίπρας.  
Πληρώνει ρεύμα, ενοίκια, όλα»!
Αυτό για να αντιληφτούμε τις επιπτώσεις των μαζικών ελληνοποιήσεων και την δημιουργία ενός νέου κομματικού στρατού από τον ΣΥΡΙΖΑ που αποτελείται από διάφορες κοινωνικές ομάδες! Αυτή είναι η έκταση της πολιτικής συναλλαγής…

Όλοι τους έχοντας μπει στη χώρα παράνομα, αποκτούν «εν μια νυκτί» ίσα δικαιώματα με το γηγενή  πληθυσμό και φυσικά δικαίωμα ψήφου.
Η κατάσταση κινείται εκτός ελέγχου εδώ και 5 τουλάχιστον χρόνια με τη «διαδικασία» να είναι γνωστή: Παράνομη είσοδος από τον Έβρο ή «διάσωση» στο Α.Αιγαίο, καταγραφή, με 5τότι στοιχεία θελήσουν να δώσουν οι ίδιοι, σύντομη παραμονή σε καταυλισμούς, μόνιμη εγκατάσταση και στη συνέχεια ελληνοποίηση.
Όλα αυτά ερήμην του ελληνικού λαού, ο οποίος βέβαια εξαντλημένος από την οικονομική κρίση δεν δείχνει να απασχολείται ιδιαίτερα από το φαινόμενο.
Η κυβέρνηση βέβαια «τρίβει» τα χέρια της από ικανοποίηση: Με τα γνωστά φληναφήματα περί «αλληλεγγύης» και άλλων τινών, συνεχίζει ατάραχη το έργο της πληθυσμιακής αλλοίωσης της χώρας, έχοντας ως «βιτρίνα» κάποιοι υπουργείο που ονομάζει ως «μεταναστευτικής πολιτικής» διαφημίζοντας σε κάθε ευκαιρία τις υποτιθέμενες πράξεις «αλληλεγγύης».
Η αλήθεια όμως είναι απλή και ωμή: Έχει ανοίξει τα σύνορα, διάπλατα με στόχο όσο είναι ακόμη στην εξουσία να εισέλθει στη χώρα ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός αλλοδαπών.
Την ίδια ώρα φροντίζει να προχωρεί στο μέγιστο αριθμό ελληνοποιήσεων.
Μόνο για το Μάιο από τις αρχές του μήνα  ως σήμερα έχουν δημοσιευτεί 47 Φύλλα Εφημερίδος Κυβερνήσεως με ελληνοποιήσεις αλλοδαπών.
Σε καθημερινή βάση παίρνει το «τρόπαιο» της ελληνικής υπηκοότητας περίπου μια πολυκατοικία γεμάτη αλλοδαπούς.
Σε κάθε ΦΕΚ υπάρχουν τουλάχιστον από 6 έως 12 ίσως και παραπάνω ελληνοποιήσεις: Μιλάμε για τουλάχιστον 470 άτομα το μήνα ίσως και παραπάνω, κάθε μήνα.
Δείτε το βίντεοhttp://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%92%ce%99%ce%9d%ce%a4%ce%95%ce%9f-%ce%a3%ce%9f%ce%9a-%ce%9f%ce%9c%ce%9f%ce%9b%ce%9f%ce%93%ce%99%ce%91-%ce%a0%ce%91%ce%9a%ce%99%ce%a3%ce%a4%ce%91%ce%9d%ce%9f%ce%a5-%ce%9b%ce%99%ce%93%ce%9f-%ce%a0/
Δείτε την μαρτυρία του συγκεκριμένου ανθρώπου απο το Πακιστάν που μένει στην χώρα μας 12 χρόνια.Θα ψηφίσει Τσίπρα λέει γιατί τους τα πληρώνει όλα ,ενοίκια, φώτα, νερά με σκοπό την ψήφο αυτών των ανθρώπων!Τους φόρους των Ελλήνων πολιτών για εξαγορά ψήφων!
265 people are talking about this