Τετάρτη, Μαΐου 22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ : ΥΠΟΥΛΗ ΝΟΘΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ !

Αγαπητοί μου συμπατριώτες.
Στη σημερινή εποχή η νοθεία κυριαρχεί σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας και σε όλες τις διαστάσεις της κοινωνικής μας ζωής. Γι’ αυτό τον λόγο θα προσπαθήσω να ψάξω και να ανακαλύψω που κρύβεται και να φανερώσω τις συνέπειες σε αυτούς που δεν την αντιλαμβάνονται ή δεν της δίνουν την σημασία που πρέπει.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι νοθείας, αναλόγως ποιους αφορά αυτή.
Για να δώσουμε έναν ορισμό: Νοθεία μπορούμε να ονομάσουμε την ανάμειξη του καλού με το κακό, του άρρωστου με το υγιές, του άσχετου με το σχετικό. Νοθεία συναντούμε στα τρόφιμα και στο νερό που πίνουμε, με όλες τις γνωστές παρενέργειες για την υγεία μας. Ο κυριότερος σκοπός της, (όπως και στις περισσότερες κατηγορίες της), είναι το κέρδος, η σκόπιμη ή όχι αδιαφορία των υπευθύνων, καθώς επίσης και η κακόβουλα ύποπτη καταστροφή της υγείας των πληθυσμών , όπως δημιουργία καρκίνων και άλλων σοβαρών παθήσεων. Τι να πούμε και για την φημολογούμενη νοθεία στα φάρμακα και τα εμβόλια; (Μη με πείτε τώρα και συνωμοσιολόγο!).
Ακόμα έχουμε και την νοθεία των καυσίμων με συνέπειες σοβαρές στην ρύπανση του περιβάλλοντος και τις καταστροφές των διαφόρων μηχανών. Άλλο ένα είδος νοθείας είναι αυτή της πολιτικής. Εδώ τα πράγματα αγριεύουν.
Οι νοθευτές ανήκουν κυρίως στις κυβερνήσεις. Εκεί το » άθλημα” το έχουν αναγάγει στην επιστήμη της ψυχολογίας. Χρησιμοποιούν το’ καρότο και το μαστίγιο’ για να πετύχουν τους σκοπούς τους. Έχουν μπροστά μας και μας δείχνουν την βιτρίνα του αριστερού, αντιφασίστα, προοδευτικού, ανεξίθρησκου, ειρηνιστή, διεθνιστή, φιλαλήθη, αντικαπιταλιστή προστάτη των κατατρεγμένων και δεν συμμαζεύεται. Κρύβουν όμως ότι μπορεί να είναι φασίστες , μασόνοι, άθεοι, αιρετικοί, σατανιστές, καρεκλοκένταυροι, αρχιψεύτες ή και πράκτορες μυστικών υπηρεσιών. Τώρα πώς κατορθώνουν να ξεγελάσουν τόσο κόσμο;
Είναι πολύ αξιοπρόσεκτο το μέγεθος της πονηρίας τους. Βέβαια σε αυτό τους βοηθάει κυρίως η διάθεση τεραστίου ποσού χρημάτων(βλ.Σόρος), και η μεγάλη αμνησία, αδιαφορία και άγνοια της ιστορίας για την πλειοψηφία, του λαού μας, που βλέπει’ την αχλάδα και όχι την ουρά της’. Επιτυγχάνουν με αυτό τον ύπουλο τρόπο την λεγόμενη αλλοίωση της συνείδησης, ώστε να αρχίζουμε να αμφιβάλλουμε για πράγματα που πιστεύαμε μέχρι σήμερα.
Ένα άλλο είδος νοθείας και το σοβαρότερο κατά την γνώμη μου είναι η νοθεία της πίστης μας.
Αυτήν την εφαρμόζουν οι προηγούμενες κατηγορίες “κυρίων” που ανέφερα οι οποίοι είναι μέσα στα πράγματα, ή πίσω από αυτά. Χρησιμοποιούν την ιδιότητά τους, τον τύπο και τα ΜΜΕ, προκειμένου να δυσφημίσουν την ορθοδοξία. Αλλά επειδή αυτό είναι σχετικά δύσκολο (προσπαθούν βέβαια να μας σερβίρουν ξαναζεσταμένο φαγητό, κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα).
Κάνουν μια έμμεση δυσφήμηση, κατηγορώντας τους κληρικούς όλων των βαθμίδων για ηθικά σκάνδαλα και διασύρουν υπολήψεις, τις περισσότερες φορές χωρίς σοβαρές αποδείξεις, ενδιαφερόμενοι τάχα για το καλό της εκκλησίας. Άλλοι πάλι αφήνουν να αιωρείται έντεχνα ο γνωστός μύθος της αμύθητης εκκλησιαστικής περιουσίας χωρίς να θέλουν εκ μέρους των κυβερνήσεων, να συζητήσουν δημόσια γι’ αυτή, ώστε να μάθουν όλοι την αλήθεια η οποία δεν εξυπηρετεί καθόλου τους σκοπούς τους.(Για τον ίδιο λόγο που αφήνουν ατιμώρητη και την ‘δολοφονική’ Χρ.Αυγή).
Ακόμα προσπαθούν να δημιουργήσουν σύγχυση στους πιστούς και αποπροσανατολισμό, δημοσιεύοντας πχ διάφορα θαύματα αγίων πρωτοσέλιδα ,παράλληλα με φωτογραφίες άσεμνες ή και αστρολογικές προβλέψεις για τα μέλλοντα. Με αυτό τον τρόπο γίνονται οι πιστοί λιγότερο προσεκτικοί και χαλαρώνουν, με αποτέλεσμα να μειωθεί η αντίστασή τους, ώστε να πετύχουν τους σκοπούς τους που είναι γνωστοί σε κάθε πραγματικό αναζητητή του καθαρού και του αληθινού.
Ο πάντα αληθινός λόγος του Θεού μας στην αποκάλυψη μας λέει τι θα κάνει ο Κύριος τους χλιαρούς χριστιανούς(Αποκ.Γ-15,16)Ας μην ξεγελιόμαστε λοιπόν από όλα αυτά τα παράσιτα που μας περιτριγυρίζουν και θέλουν να μας αποπροσανατολίσουν.’Δεν μασάμε’ κατά την καθομιλουμένη.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 triklopodia.gr