ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ! Επιλογή αυτοκτονία από τον Κούλη! Με αυτούς θα πας να κυβερνήσεις ρε πρόεδρε;

Θέλει στήριξη για να κάνει αυτή τη δουλειά ο Μητσοτάκης. Ετοιμάζει χιλιάδες απολύσεις σε συμβασιούχους δίνοντας τα πάντα σε ιδιωτικές εταιρίες. Όπως όλους τους Αρχαιολογικούς χώρους, καθαρισμός δημοσίων κτηρίων, φύλαξη Δασών, και πολλά άλλα...Πόσες χιλιάδες σε λίγο καιρό θα μείνουν άνεργοι;;
mitsotakis-1021x576-750x430
Ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.
«Έχει γίνει μία συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το πιθανόν είναι να είμαι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία», αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο οποίος σε ότι
αφορά τον εκλογικό τομέα που θα είναι υποψήφιος, σημείωσε ότι του αρέσει ο Νότιος τομέας της Αττικής.
«Εγώ θα παραμείνω δημοσιογράφος, θα κρατήσω τη δουλειά μου», πρόσθεσε ο κ. Παπαδημητρίου ο οποίος εξήγησε ότι «με τη ΝΔ μοιράζομαι ένα 80% των απόψεων της. Διαφωνώ σε άλλα πράγματα. Μου αρέσει αυτό το κλίμα που υπάρχει. Είναι πραγματικά ένα κόμμα το οποίο, ο ένας λέει το άλφα, ο άλλος λέει το βήτα».
«Με τον Κυρ. Μητσοτάκη έχουμε μία πολύ παλιά γνωριμία, μιλάμε πολύ καιρό, του είχα πει σε ό,τι μπορώ να φανώ χρήσιμος, θα φανώ. Όταν σου λένε βάλε τις πράξεις σου, κοντά στα λόγια σου, πρέπει να πάρεις μία απόφαση», συμπλήρωσε ενώ τόνισε πως «το να είσαι βουλευτής, το να κάνεις σωστά τη δουλειά σου μέσα στο κοινοβούλιο είναι κάτι πολύ σημαντικό».
Πηγή: Καθημερινή
 makeleio.gr
 oxafies.com