Τρίτη, Μαΐου 14

I.S.C.S.C : Τελειώστε τους στις εκλογές . Ψηφίστε σαν , σε δημοψήφισμα για τη συμφωνία των Πρεπσών .

Κρύβουν το πραγματικό δίλημμα . ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ εξυφαίνεται ή αυτή που οραματιστήκαμε αρχικά;
Κρύβουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος του 2015 , όταν όλοι τους σχεδόν , πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων την άποψη του 61,3% του Ελληνικού λαού . Κρύβουν τους λόγους που δεν ήθελαν δημοψήφισμα για το Σκοπιανό. Κρύβουν ό,τι μας ξυπνάει , ότι δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα που στηρίζουν .

Φαίνεται ότι γιαυτούς η κοινή γνώμη , όλοι εμείς , είμαστε ζώα , χαζοί , ηλίθιοι, ότι μας κάνουν ότι θέλουν με λόγια ,ψίχουλα και υποσχέσεις του παραπέντε.
Θυμάστε όταν σας απεκάλεσαν δημόσια «ακροδεξιούς λαϊκιστές» και «χωρίς μυαλό» όσοι διαδηλώσατε για το ξεπούλημα της Μακεδονίας ;
Θα ξεχάσουμε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα και πως «έπνιξαν» την ιδεολογία του και πρόδωσαν τους Έλληνες εκεί ; Το πως παραδίδεται η Θράκη μας ; το μεταναστευτικό και το πόσο μας βοήθησε η ΕΕ ; το ξεφτίλισμα που μας κάνει χρόνια τώρα η Τουρκία με τις ευλογίες τους ;( παραμονή των Ευρωεκλογών το Ευρωκοινοβούλιο πήρε τάχα μου μια απόφαση σε βάρος της ) , θα ξεχάσουμε τα κτυπήματα στην ορθοδοξία ; το υπερ-ταμείο που υποθηκεύει την περιουσία του Δημοσίου για 99 χρόνια; την στήριξη που έδωσαν στο Κυπριακό μας; τις αμέτρητες πράξεις αφελληνισμού , τις δυνατότητες που δίνουν στους Ανθέλληνες ( όπως ο Σόρος ) για να μας ταΐζουν σανό; την μετατροπή μας σε προτεκτοράτο ; θα ξεχάσουμε το κόλπο με τα μνημόνια για να μας αγοράσουν φθηνά ; Και τόσα άλλα ; Θυμηθείτε τα !!
Ένα καθαρό ελληνόψυχο μέτωπο – αντίβαρο , στην εξουσία της ξενοκρατίας και των βαστάζων της πρέπει να σηκώσει κεφάλι , ένα ελληνόψυχο δυναμικό θα πρέπει να δημιουργήσει ανάχωμα πριν είναι πολύ αργά για όλους μας , μα προπάντων , για τα παιδιά της Ελλάδας .
Με την υπ΄ αριθμ. 65/2019 απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου εγκρίθηκαν για να συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019 τα παρακάτω κόμματα .
1) Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς,
2) Νέα Δημοκρατία,
3) Λαϊκός Σύνδεσμός-Χρυσή Αυγή,
4) Κίνημα Αλλαγής,
5) ΚΚΕ,
6) Ποτάμι,
7) Ανεξάρτητοι Έλληνες-Πάνος Καμμένος,
8) Ένωση Κεντρώων,
9)Πολίτες του Ηλία Ψηνάκη,
10)Ελληνική Λύση-Κυριάκος Βελόπούλος,
11)Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης, Φιλίας,
12) Δημιουργία Ξανά-Θάνος Τζήμερος,
13) Λευκό-Λαϊκές Ευρωπαϊκές Κοινωνικές Ομάδες PESG-PEOPLES EUROPAN SOCIAL GROUPS,
14) Μαρξιστικό-Λενινιστικό Κουμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας,
15) Ελεύθερη Πατρίδα,
16) Εθνικό Μέτωπο-Πατριωτικός Σύνδεσμος- Λιοντάρια Συνεργεία για την Ελλάδα,
17) ΕΝΥΠΕΚΚ-Όρθια Ελλάδα,
18) Ελλήνων Συνέλευσις,
19) Δημοσθένης Βεργής-Έλληνες Οικολόγοι,
20) Οργάνωση Κουμμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας,
21) Ελλάδα ο Άλλος Δρόμος Νότης Μαριάς,
22)Ελληνικό Όραμα,
23 Νέα Ελληνική Ορμή,
24) Αγροτικό. Κτηνοτροφικό. Κόμμα Ελλάδας,
25) Κόμμα Νέων,
26) Νέα Δεξιά,
27) Οικολογία Πράσινοι-Αλληλεγγύη,
28) Άρμα Συνεργασίας Για την Ευρώπη των Εθνών Γιάννης Δημαράς Ελληνική Πολιτική Συνείδηση, Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών, Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα,
29) Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή -ΑΝΤΑΡΣΙΑ- Μέτωπο της Αντικαπιταλιστικής Επαναστατικής, Κομμουνιστικής Αριστεράς και της Ριζοσπαστικής Οικολογίας,
30) Έλληνες Ριζοσπάστες,
31) Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία-Ουράνιο Τόξο,
32)Οικολόγοι Πράσινοι,
33) ΛΕΥΚΟ- Αγροτικό Κόμμα Ελλάδας Ενώσεις Πολιτισμού και Ανάπτυξης,
34) Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑΟΣ)-Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση (ΠΑΤΡΙΕ),
35) Λαϊκή Ενότητα-Μέτωπο Ανατροπής (Λαϊκή Ενότητα «ΛΑΕ» Κόμμα Πειρατών Ελλάδας-Συνεργαζόμενοι),
36) Δημοκρατική Ευθύνη,
37) Κολλάτος-Ανεξάρτητο Πολιτικό Κίνημα-Οικολογικό Ελληνικό,
38) Φιλελεύθερη Συμμαχία,
39) ΜέΡΑ25,
40) Πλεύση Ελευθερίας-Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Ξέρετε ποιοι από τους ανωτέρω έχουν ελληνική ψυχή , ποιοι βάζουν πρώτα την Ελλάδα , ποιοι μας εμπαίζουν , ποιοι και ποια συμφέροντα εξυπηρετούν πίσω από την κουρτίνα , ποιοι «στήθηκαν» για να μαζέψουν τα πρόβατα που φεύγουν από την μάντρα.
Ξέρετε ποιοι στάθηκαν ανίκανοι , ποιοι δεν τόλμησαν , ποιοι λιγοψύχησαν και ποιοι έκαναν και κάνουν τα πάντα για την καρέκλα.
Ψηφίστε , πατριωτισμό και Ελληνισμό και δώστε τους μετά την δυνατότατα να ¨συνενωθούν ¨. Ψηφίστε πατριώτες και ελληνόψυχους .
Δείξτε τους ότι δεν είστε ηλίθιοι όπως σας θέλουν , δείξτε τους ότι είστε περήφανοι Έλληνες , ότι την καρδιά σας ζεσταίνει το άσβεστο Ελληνικό Πνεύμα , ότι η ψυχή σας είναι Ελληνική .
Δείξτε τους ότι δεν τελειώσατε , ότι θέλατε ένα μέλλον για τα παιδιά σας , ότι ορίζεται εσείς το μέλλον σας και την πατρίδα σας , ότι εσείς είστε οι Φρουροί του Ελληνισμού
Δείξτε τους ότι είστε ΕΛΛΗΝΕΣ !!
ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΛΛΑΔΑ!!
I.S.C.S.C Συμβούλιο Εσωτερικής Ασφάλειας και Γεωπολιτικής Στρατηγικής . Συστήθηκε δυνάμει του άρθρου 120 παρ 4 Συντάγματος από τα διοικητικά μέλη της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης

 triklopodia.gr