Σταύρος Σκαρπαθάκης>O πρώτος και μοναδικός Xειροπράκτης στην Ελλάδα με εξειδίκευση στα ζώα

Let’s step out of our comfort zone
Ας προσπαθήσουμε να ζήσουμε όλοι με την ενέργεια που υπάρχει μέσα μας και πηγάζει από το σύμπαν“Ας προσπαθήσουμε να ζήσουμε όλοι με την ενέργεια που υπάρχει μέσα μας και πηγάζει από το σύμπαν. Ας βγούμε από το comfort zone μας γιατί εκεί συμβαίνουν όλα. Αν κάτι έχετε να πάρετε από εμένα, είναι αυτό”.

Ο Σταύρος Σκαρπαθάκης, με τον αξιολάτρευτο σκύλο του, στην σκηνή του TEDxPanteionUniversity.
“Let’s try and live with the energy that we have inside us and that comes from the universe. Let’s step out of our comfort zone, because that’s where everything happens. If there is something you can take from my talk, this is it”.
Stavros Skarpathakis, with his adorable dog, on TEDxPanteionUniversity’s stage.

Ο Dr. Σταύρος Σκαρπαθάκης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Palmer College of Chiropractic (Davenport-IOWA-USA) όπου αποφοίτησε το 2004. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Κτηνιατρική Χειροπρακτική (Bournemouth UK). Είναι μέλος των European Chiropractic Union και International Veterinary Chiropractic Association. Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Ελλήνων Χειροπρακτών. Είναι ο πρώτος και μοναδικός Xειροπράκτης στην Ελλάδα με εξειδίκευση στα ζώα.kourdistoportocali.com