O θείος Γιώργος αποτελειώνει τον Τσίπρα! «Η Βαστίλη της αλαζονείας, των ψεμάτων και του τραμπουκισμού σαρώθηκε – Η Μακεδονία σκότωσε πολιτικά τους προδότες της»

giorgostragkas
Τα αποτελέσματα της κάλπης που ανέδειξε νικητή τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανέλυσε ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 FM, κάνοντας λόγο για συντριπτική ήττα του Τσίπρα, με τους Μακεδόνες και ολόκληρο τον ελληνικό λαό να μπήγει βαθιά το μαχαίρι σε αυτόν και στην πολιτική του συμμορία.
Συγκεκριμένα είπε:

«Ξεκίνησε από χθες η εποχή Μητσοτάκη. Η νέα εποχή της Νέας Δημοκρατίας. Ο Αλέξανδρος κάλπασε δυνατά. Οι πολιτικά ηλίθιοι εθνοτερμίτες δεν κατάλαβαν τι σήμαιναν τα συλλαλητήρια που γεννήθηκαν αμέσως μετά την ανακοίνωση της μεγάλης προδοσίας με την προδοτική συμφωνία της Λίμνης. Η Μακεδονία σάρωσε και σκότωσε πολιτικά τους προδότες της. Η Βαστίλη της αλαζονείας , των ψεμάτων, του τραμπουκισμού σαρώθηκε, ανατράπηκε και κατέρρευσε. Ο Τσίπρας συνετρίβη. Υπέστη πανωλεθρία. Μεγάλο Βατερλό θα υποστεί και στις εθνικές εκλογές. Η ήττα του θα είναι μεγαλύτερη. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κινηθεί σε χαμηλότερα επίπεδα σε όλη τη χώρα.
Ο πολιτικός απατεώνας αυτός που κυβερνά με πληρεξούσια θα υποστεί μεγαλύτερη ήττα. Οι περισσότεροι Έλληνες συνταξιούχοι απέδειξαν ότι είναι υπερήφανοι. Δεν πίστεψαν τους Δαναούς που μοίραζαν δώρα παραμονές των εκλογών. Επέστρεψαν έναντι των δώρων την περιφρόνησή τους. Εισέπραξε την οργή και την πικρία τους έναντι των αντίδωρων που έδωσε. Επέλεξαν τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως εντιμότερη και σταθερότερη λύση, αφού όλοι μας η κοινωνία βλέπει ότι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο να σπάσουμε τις σχέσεις μας με την Ευρώπη. Δεν άντεξαν τον απατεώνα και τον ψεύτη.»
Ο δημοσιογράφος στη συνέχεια τόνισε:
«Επέλεξαν τον Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία μετά από πολλά χρόνια και έδωσαν ποσοστά που έχει να δει από την εποχή του Κώστα Καραμανλή. Ο Μητσοτάκης μέχρι στιγμής βγάζει ανθρώπινα αισθήματα και τα λόγια του δεν περιέχουν έπαρση. Οι 10 μονάδες διαφορά θα αυξηθούν σε 30 μέρες που θα γίνουν οι εθνικές εκλογές, αλλά και έτσι να παραμείνουν, πράγμα αδύνατο, είναι τεράστια η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από το ΣΥΡΙΖΑ. Η Νέα Δημοκρατία το πιθανότερο θα έρθει στην εξουσία με αυτοδυναμία ή με συγκυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ ή κάποιον άλλον. Κέρδισε ο Μητσοτάκης. Πρόκειται για μεγάλη νίκη. Από σήμερα αρχίζει η περίοδος Μητσοτάκη στην εξουσία. Η πορεία του θα εξαρτηθεί από το οικονομικό πρόγραμμά του και αν πράγματι θα υπάρξει βελτίωση του βιοτικού επιπέδου στην Ελλάδα. Ο Μητσοτάκης θα αντιμετωπίσει τις προσδοκίες ενός λαού που υπέφερε πολύ από τις προδοτικέ κινήσεις του Τσίπρα. Η Ελλάδα είναι γαλάζια. Όλοι οι Μακεδόνες σήκωσαν ψηλά τα δόρια, η μακεδονική φάλαγγα τους ισοπέδωσε.
Σε 30 μέρες για μια ακόμη φορά θα νιώσει την πυρωμένη ανάσα ενός λαού που μισεί τους προδότες, μισεί τους εφιάλτες και τους ψεύτες. Σε 30 μέρες με 35 θα υποστεί την δεύτερη τελεσίδικη τιμωρία. Θα καλπάσουμε όλοι μαζί και θα διώξουμε τους πολιτικούς προδότες. Θα γίνουν άσχημες εφιαλτικές αναμνήσεις σε 30 μέρες. Ακολουθήστε το παράδειγμα των συνταξιούχων μας. Ο Τσίπρας νόμιζε ότι θα μπορέσει να εξαγοράσει την τιμή τους και την υπερηφάνεια τους. Όλοι αυτοί οι εθνοτερμίτες θα αποτελούν μια εφιαλτική ανάμνηση. Σε 30 μέρες πρέπει να σαρωθεί εντελώς και να εξαφανιστεί από το χάρτη. Η πολιτική συμμορία εγκαταλείπει την εξουσία. Χθες αγκαλιασμένοι, όπως στην πλώρη του τιτανικού, όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ άκουγαν τον Τσίπρα να προκηρύσσει εκλογές.»
Τέλος, ο Γιώργος Τράγκας για το πως διαμορφώνεται ο πολιτικός χάρτης της Ευρώπης ανέφερε:
«Η Ευρώπη αλλάζει. Η δεξιά και η ακροδεξιά σαρώνει σε όλη την Ευρώπη. Ο Σαλβίνι κυριάρχησε στην Ιταλία, η Λεπέν κέρδισε στη Γαλλία. Με το ζόρι κέρδισε η Μέρκελ στην Γερμανία, στην Ουγγαρία σάρωσε ο Ορμπάν. Το κόμμα του Brexit κυριάρχησε στη Μεγάλη Βρετανία. Αυτήν την ώρα πάνε μπροστά όλες οι δυνάμεις που αντιτάσσονται στην γερμανοκρατούμενη Ευρώπη.»makeleio.gr