Το Twitter «γλεντά» τον Π.Πολάκη για το επεισόδιο με τον Κ.Μητσοτάκη: «Ο… τσιχλόμαγκας που θίχτηκε» [ΦΩΤΟ]

1-6-750x430
Η Ολομέλεια της Βουλής βρίσκεται σε εξέλιξη. Έχουν μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η ένταση είναι στο «κόκκινο». Τότε σηκώνεται από τα υπουργικά έδρανα ο υφυπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης και με βαρύ βήμα, κατευθύνεται προς το μέρος που κάθεται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.


«Δεν θα μας μιλάς εσύ για τον φασισμό. Τα υπόλοιπα αύριο», λέει ο υπουργός στον πρόεδρο της ΝΔ, κουνώντας το δάκτυλό του. Αντιδρώντας, ο αρχηγός της ΝΔ είπε: «Άντε φύγε από δω. Πέρασε έξω».
Ο υφυπουργός Υγείας, με ύφος που σε καμία περίπτωση δεν αρμόζει στη Βολή των Ελλήνων, έχοντας την απόλυτη κάλυψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο πέρασε τις διακοπές του Πάσχα στην Κρήτη, επιμένει στην άκρως προκλητική συμπεριφορά του, παρ” ότι έχει προκαλέσει εντονότατες αντιδράσεις ακόμη και στο εσωτερικό του κόμματός του.
Στη συνέχεια οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασαν σε έντονο ύφος τη διαμαρτυρία τους στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο οποίος, παρόλα αυτά, δεν επανέφερε στην τάξη τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.
Η ανάρτηση του Πολάκη στο Facebook


Παυλος Πολακης
13 ώρες πριν
Θα μιλήσω στη Βουλή αυριο Πεμπτη στις 7 το απόγευμα .
Πριν λιγο μετα την ισοπέδωση που εκανε ο Αλεξης Τσιπρας στο Μητσοτακη κατεβαίνοντας απο τα υπουργικά έδρανα ειπα στον Κυριακο Μητσοτακη τα εξης:
"Μονο για τη λέξη φασίστας που είπες ο,τι ειμαι ,επρεπε να παρω το λόγο επί προςωπικου για να σου απαντήσω,γιατι για τα αλλα θα σου απαντήσω αυριο .Ομως επειδή με κάλυψε πλήρως με αυτα που είπε ο πρωθυπουργός Γι αυτο δεν ζήτησα το λόγο"
Η απαντηση του " γιατι μου κουνάς το δάχτυλο πως μου μιλάς ετςι;"
1,1 χιλ.