Πέμπτη, Μαΐου 16

Απόλυτη αναρχία! Άγνωστοι επιτέθηκαν με κροτίδες σε εκδήλωση όπου παρευρίσκονταν ο Σαμαράς και ο Κικίλιας (ΕΙΚΟΝΕΣ+VIDEO)

Καταστράφηκαν αυτοκίνητα και τζαμαρίες

Επίθεση αγνώστων που προξένησαν ζημιές σε εκδήλωση υποψήφιου δημοτικού συμβούλου για το Δήμο Αθήνας με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Λεωφόρο Συγγρού βρισκόντουσαν και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Βασίλης Κικίλιας.
Καθώς και πολλά άλλα στελέχη της ΝΔ. Εκεί κάποια στιγμή βρέθηκαν 20 άγνωστοι που  βγήκαν από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και πέταξαν δυναμιτάκια και κροτίδες, στους άντρες ασφαλείας που βρίσκονταν στο σημείο, ενώ έσπασαν τρία αυτοκίνητα και έκαναν φθορές σε τζαμαρίες του κτιρίου.
Το ένα, μάλιστα, αυτοκίνητο ανήκει στον βουλευτή Χίου της Νέας Δημοκρατίας και Αν. Τομεάρχη για την Κοινωνική Ασφάλιση, Νότη Μηταράκη, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Η εκδήλωση με θέμα «Πολιτισμός στην καθημερινότητα των Πολιτών: Ασφάλεια και ποιότητα ζωής στην Αθήνα» λαμβάνει χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, επί της Λ. Συγγρού 103. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για το Δήμο Αθήνας (με τον Κώστα Μπακογιάννη) Νικόλαος Μακρόπουλος. Ο κ. Μακρόπουλος είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική.
Ο χρήστης έκανε Retweet
Ο Μηταράκης στην Παπακώστα για την επίθεση των κουκουλοφόρων: «Έλα έξω να δεις τι γίνεται!»
«Είναι απίστευτό αλλά στην Αθήνα του 21ου αιώνα, θεωρείται φυσιολογικό να βγουν από ένα πανεπιστήμιο, το οποίο υποτίθεται ότι είναι ναός της μόρφωσης και της εκπαίδευσης, 40 άτομα ανενόχλητα να σπάσουν αυτοκίνητα. Έξω από πολιτική εκδήλωση στην οποία παρίσταται ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς να μην γίνει καμία προσαγωγή, καμία σύλληψη και ίσως για μερικούς στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αυτό να φαντάζει φυσιολογικό. Είναι απίστευτη η ανασφάλεια που νιώθουν οι Έλληνες πολίτες, είναι καιρός αυτή η κυβέρνηση να σηκωθεί να φύγει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μηταράκης λίγο μετά την επίθεση και πρόσθεσε:
«Πήγα πεζός σε διπλανό ξενοδοχείο όπου η κυρία Παπακώστα είχε μία κομματική της εκδήλωση, την πλησίασα και την ενημέρωσα γι” αυτό που συμβαίνει και η ίδια απάντησε «θα ενημερώσω»», ενώ όπως ανέφερε ο ίδιος δεν έχει καταφέρει ακόμα να επικοινωνήσει με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.