Σάββατο, Ιουνίου 1

Τότεναμ – Λίβερπουλ 0-0 LIVE: Το NewsIt.gr στον τελικό του Champions League

Ένα από τα συγκλονιστικότερα Champions League των όλων των εποχών έφτασε στο φινάλε του. Τότεναμ και Λίβερπουλ κοντράρονται στο «Wanda Metropolitano» της Μαδρίτης για την κούπα με τα... μεγάλα αυτιά. Στην πρώτη τους ιστορική κατάκτηση θέλουν να φτάσουν οι «σπερς» - Οι «ρεντς» θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το τρόπαιο για έκτη φορά. Το NewsIt.gr βρίσκεται στο γήπεδο της Ατλέτικο και σας μεταφέρει όλα όσα γίνονται στον μεγάλο τελικό.
Λονδίνο ή Λίβερπουλ. Το σίγουρο είναι πως φέτος η ποδοσφαιρική Ευρώπη κατακτήθηκε από τους Άγγλους. Η Τσέλσι «σήκωσε» το Europa League και μένει τώρα να φανεί σε ποια χέρια θα καταλήξει το Champions League.
Η ευρωπαϊκή σεζόν στο ποδόσφαιρο ολοκληρώνεται σήμερα, όταν Τότεναμ και Λίβερπουλ διεκδικικούν στο «Wanda Metropolitano» της Μαδρίτης, το Champions League.
Οι «κόκκινοι» προσπαθούν να κερδίσουν το τρόπαιο για έκτη φορά στην ιστορία τους, ενώ οι «σπερς» φτάνουν για πρώτη φορά μέχρι το… τέλος της διοργάνωσης και θα δώσουν «μάχη» για να σηκώσουν για πρώτη φορά την κούπα με τα μεγάλα αυτιά.