Κυριακή, Ιουνίου 2

Εκλογές 2019: Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας

«Είμαι αισιόδοξος ότι οι πολίτες θα πράξουν αυτό που είναι καλύτερο για τις τοπικές κοινωνίες»Εκλογές 2019: Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας Με χειροκροτήματα υποδέχτηκαν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο 172ο δημοτικό σχολείο Αθηνών στην Κυψέλη, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο πρωθυπουργός ρώτησε την εφορευτική επιτροπή για την εκλογική διαδικασία και τη συμμετοχή του κόσμου και στη συνέχεια συνομίλησε με τους πολίτες που βρίσκονταν στο εκλογικό κέντρο.
«Σήμερα ψηφίζουμε για τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες σε ένα νέο τοπίο ,όπου οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες θα είναι αναγκασμένοι να συνεργαστούν στα δημοτικά συμβούλια. Η τομή του Κλεισθένη και της απλής αναλογικής δημιουργεί νέο πλαίσιο, προς όφελος των πόλεων, των δήμων των περιφερειών».
Και πρόσθεσε: «Οι επιλογές μας είναι κρίσιμες. Καλούμε τους πολίτες να επιλέξουν προοδευτικούς δημάρχους και περιφερειάρχες σε όλες τις αναμετρήσεις. Είμαι αισιόδοξος ότι οι πολίτες θα πράξουν αυτό που είναι καλύτερο για τις τοπικές κοινωνίες».





newsbeast.gr