Κυριακή, Ιουνίου 30

ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΔΗΘΕΝ Ο… ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ

Τους έπιασε δήθεν ο... πόνος για τα ελληνόπουλα
Άρθρο από την εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» που κυκλοφορεί
«Η ΝΔ που ευθύνεται απόλυτα για τον ξενιτεμό 500 χιλιάδων Ελληνόπουλων με τα μνημόνια τώρα υποκριτικά υπόσχεται επίδομα στα Ελληνόπουλα που θα γεννηθούν.
Και αυτό ενώ έχει ψηφίσει τον νόμο για ιθαγένεια στα παιδιά των λαθρομεταναστών. Ψηφοθηρία αισχρή μέχρι την τελευταία στιγμή!»

Σε αισχρή αντιγραφή των θέσεων της Χρυσής Αυγής, προς προεκλογική χρήση προέβη το γνωστό «πουλέν» της Νέας Δημοκρατίας, Κυρανάκης, προαναγγέλλοντας επιδόματα «μόνο για Έλληνες».  Την επικοινωνιακή σκυτάλη την πήρε ο Σύριζα, ο οποίος ανερυθρίαστα διαφήμισε τον Κυρανάκη και το ψέμα που εκστόμισε.
Έχει, όμως, την βούληση η Νέα Δημοκρατία να θεσπίσει, ως κυβέρνηση, επιδόματα «μόνο για Έλληνες»; Προφανώς και όχι, αφού ο Κυρανάκης εννοούσε τους «Έλληνες πολίτες», όπως ορίζονται νομικώς, ιδιαίτερα μετά την συμφωνία της με τον Σύριζα για την χορήση ιθαγένειας στους αλλοδαπούς.
Κοινώς, ο Κυρανάκης είπε ότι θα συνεχίσουν κανονικότατα τα επιδόματα στους λαθρομετανάστες, οι οποίοι έχουν αποκτήσει την «ελληνική ιθαγένεια», όπως και των πάσης φύσεως και καταγωγής «Ελλήνων πολιτών», που έχουν κατασκευάσει εδώ και 45 χρόνια οι «δημοκράτες», με τις αθρόες ελληνοποιήσεις.
Πόσο θράσος έχουν οι νεοδημοκράτες να προβαίνουν σε μία τόσο αισχρή ψηφοθηρία για ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα και – βεβαίως – πόσο αφελείς είναι όσοι τους πιστέψουν πάνω σε αυτό, αφού η ΝΔ επί δεκαετίες έχει δώσει τα «προοδευτικά» διαπιστευτήριά της στους διεθνείς αφέντες.
Επιδόματα «μόνο για Έλληνες», λοιπόν, προεκλογικά από τη ΝΔ, επιδόματα τα οποία μετά τις εκλογές θα γίνουν «μόνο για λαθρομετανάστες» και «μόνο για ευπαθείς», αφού αυτή είναι διαχρονικά η ανθελληνική Νέα Δημοκρατία. Την ξέρουν, άλλωστε, πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια οι πραγματικοί Έλληνες πολίτες.
Θυμίζουμε, άλλωστε, πως επί Νέας Δημοκρατίας ήταν που θεσπίστηκε ο αντιρατσιστικός νόμος που απαγορεύει οτιδήποτε αναφέρεται «μόνο σε Έλληνες» και είχε ως στόχο την ποινικοποίηση των διανομών τροφίμων που πραγματοποιούσε η Χρυσή Αυγή.
Νομίζουν οι νεοδημοκράτες ανθέλληνες ότι θα κοροϊδέψουν τον Ελληνικό Λαό παριστάνοντας τους πατριώτες, ξεχνούν όμως ότι ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι και δεν πιστεύει τα ψέμματά τους. Και όσοι όμως τους πιστέψουν θα απογοητευτούν και θα φύγουν, αφού το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και πάντα γυρνάει για να στοιχειώσει αυτόν που το εκστομίζει.
Κώστας Αλεξανδράκης