ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΓΙΩΡΓΟ! «Ο Τσίπρας αφήνει πίσω του «ναρκοπέδια» και «πυρομαχικά» έτοιμα να σκάσουν στην αγκαλιά του Μητσοτάκη»

theios
Για τις «βόμβες» που πρόκειται να αφήσει ο Αλέξης Τσίπρας στην αγκαλιά του Κυριάκου Μητσοτάκη μίλησε στην ραδιοφωνική του εκπομπή ο Γιώργος Τράγκας.
Συγκεκριμένα είπε:
«Οι Βρυξέλλες ανησυχούν ολοένα και περισσότερο για την κατάσταση στην Ελλάδα. Ήδη μας λένε ότι έχουμε ξεφύγει στα δημοσιονομικά και ότι ο Τσίπρας έκανε δημιουργική λογιστική. Μαγείρευε τα νούμερα. Ήδη διαρρέουν πληροφορίες ότι αφήνει πίσω του μια δημοσιονομική βόμβα
5 δις. Πολλά τα λεφτά που ενδεχομένως θα κληθεί να πληρώσει και πάλι ο ελληνικός λαός. Ο κ. Τσίπρας ισοπέδωσε τα πάντα. Ισοπέδωσε την αστική τάξη στην Ελλάδα. Η μαύρη τουλίπα του Μαξίμου φεύγει αφήνοντας πίσω του ναρκοπέδια για τους επομένους. Αφήνει όχι μόνο καμένη γη αλλά αποθήκες με πυρομαχικά έτοιμα να σκάσουν στην αγκαλιά του Μητσοτάκη. Όσο συντομότερα φύγουν τόσο καλύτερα για την πατρίδα μας.»
Ο έγκριτος δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας:
«Δεν θέλω να πιστέψω το πρωτοσέλιδο της σημερινής εφημερίδας «ΕΣΤΙΑ» που αποκαλύπτει ότι η νέας εισαγγελέας του Αρείου Πάγου λέει ότι οι δολοφονίες της 17Ν συνιστούν ιδεολογία και επί της οποίας δεν χωρά σωφρονισμός. Είναι ανησυχητικό για την κοινωνία μας για το πως ορισμένοι αντιλαμβάνονται τα πράγματα. Οι δολοφονίες της 17Ν επί ημερών Τσίπρα συνιστούν ιδεολογία επί της οποίας δεν χωρά σωφρονισμός.
Πρέπει να απαλλαγούμε οριστικά από την πολιτική χολέρα, πρέπει να είμαστε ακόμα πιο πειστικοί, πιο δυνατοί, πιο ενωμένοι, πρέπει να απαλλαγούμε από την πολιτική χολέρα. Είναι εθνικό καθήκον και εθνική ανάγκη.  Οι συντριπτικοί πλειοψηφία  των Ελλήνων ούτε να τους δεις θέλει ούτε να τους ακούσει. Η μαύρη τουλίπα του Μαξίμου μαράζωσε. Το άγγιγμά του είναι μαγικό, αποτεφρώνει. Όλοι οι υποψήφιοι που υποστήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ αποτεφρώθηκαν. Επί 4 χρόνια έκανε ανθελληνικές ενέργειες.»
makeleio.gr