Παρασκευή, Ιουνίου 14

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΡΑΜΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ…«ΣΩΤΗΡΩΝ»

«Και εμείς οι τρεις στον καφενέ τσιγάρο πρέφα και καφέ»
Κρεμασμένος στο μπαλκόνι της πολυκατοικίας επί πέντε ώρες. Πνιγμένος στα χρέη. Πρώτα έχασε το παιδί του πριν τρία χρόνια και μετά του έκανε έξωση η τράπεζα από το σπίτι . Πόσα να αντέξει ο άνθρωπος.

Κρεμασμένος ψηλά. Να τον βλέπουν όλοι οι διερχόμενοι της λεωφόρου Θηβών και ο μισός πληθυσμός του Ιλίου. Όλοι αυτοί που σε λίγες μέρες θα πάνε να ψηφίσουν τους δολοφόνους του. Οι μισοί τον Κούλη κι οι άλλοι μισοί τον Τσίπρα. Και δεν ξέρουν οι ηλίθιοι πως κοντοζυγώνει και η δική τους η σειρά.(από Ρενα Καλλιγιάννη)
Σοκ προκάλεσε στη γειτονιά της οδού Θηβών στο Ίλιον, η εικόνα του άνδρα που κρεμόταν από ταράτσα πολυκατοικίας κρεμασμένος στο κενό. Μια εικόνα που δε θα ξεχάσουν ποτέ οι άνθρωποι που τον γνώριζαν, οι γείτονές του αλλά και περαστικοί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος έδεσε σκοινί στα σίδερα της ταράτσας της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε, το πέρασε στο λαιμό του και πήδηξε στο κενό. Ο αυτόχειρας είχε χάσει πριν 3 χρόνια το γιο του και εικάζεται ότι οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα, εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων.
Τον άτυχο άνδρα κατέβασε από την ταράτσα της πολυκατοικίας ειδικό όχημα της πυροσβεστικής.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr