Πέμπτη, Ιουνίου 20

Διαλυμένο μαγαζί ο ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοίνωσαν την Παλαιτσάκη μεταξύ των υποψηφίων!

Εκ… παραδρομής τελικά συμπεριλήφθηκε το όνομα της παρουσιάστριας Νανάς Παλαιτσάκη μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα της Αθήνας. Δεν ήταν όμως τυχαία η γκάφα που έγινε το απόγευμα της Τρίτης. Είχε γίνει όντως πρόταση στην γνωστή παρουσιάστρια
και το θέμα είχε παραμείνει ανοιχτό, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί εκ παραδρομής από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι η κυρία Παλαιτσάκη είχε απαντήσει θετικά.
Από την Κουμουνδούρου αντιλήφθηκαν την γκάφα που είχαν κάνει αφότου το θέμα της υποψηφιότητας της Νανάς Παλαιτσάκη είχε δημοσιευτεί στα περισσότερα μέσα. Έσπευσαν δε εκ των υστέρων να στείλουν νέα επικαιροποιημένη λίστα με τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος, απ’ όπου απουσιάζει το όνομά της.
Γεγονός είναι πάντως ότι για κάποιες ώρες δημιουργήθηκε αλαλούμ και η εντύπωση που απομένει είναι ότι στην Κουμουνδούρου κάνουν λάθη σε θέματα που όφειλαν να είναι προσεκτικοί. Είναι βασικό να γνωρίζουν στο κόμμα ποιοι τους είπαν ναι και ποιοι τους απαρνήθηκαν και εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι την Νανά Παλαιτσάκη την ήθελαν, αλλά εκείνη τους είχε απαντήσει αρνητικά.