Παρασκευή, Ιουνίου 21

Τελικά μας ψεκάζουν; Επιστήμονες προειδοποιούν: Η«γεωμηχανική» θα μπορούσε να αρχίσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο! «Είναι όπλο, σκορπάει θάνατο!»


Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι τα σχέδια για την «χαλάρωση του καιρού της γης» θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Εάν κάποιες χώρες επιδοθούν στην καταστροφή της Γης στο όνομα της «αλλαγής του κλίματος», θα μπορούσε να ξεσπάσει ο πόλεμος.



Αν και οι περισσότεροι «ελιτιστές» υποστηρίζουν τη γεωμηχανική, η οποία συνεπάγεται τη χειραγώγηση της ατμόσφαιρας, εμποδίζοντας το φως του ήλιου ή απομονώνοντας τον υπερβολικό άνθρακα, η εχθρική ατμοσφαιρική ρύπανση σε μια περιοχή θα μπορούσε να έχει αρνητικές επιπτώσεις σε άλλη και να οδηγήσει σε παγκόσμια σύγκρουση, σύμφωνα με τους επιστήμονες. Ωστόσο, οι Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποιούν το geoengineering (γεωμηχανική) που είναι άγνωστο στο κοινό εδώ και αρκετό καιρό.



Οι επιστήμονες τώρα ανησυχούν περισσότερο για την «ηλιακή» γεωμηχανική από τις ζημίες που έχουν ήδη γίνει. Η ηλιακή γεωμηχανική αναφέρεται στις προσπάθειες να μπλοκάρει κάποιος το φως του ήλιου με χημικές ουσίες για να προσπαθήσει να «δροσίσει» τον πλανήτη. Η ηλιακή γεωμηχανική θα περιλαμβάνει τον ψεκασμό χημικών ουσιών ή / και βαρέων μετάλλων στον αέρα που θα εμπόδιζαν το φως του ήλιου. Όταν μιλάει για το θέμα του αποκλεισμού του ήλιου, ο ερευνητής της γεωμηχανικής Juan Moreno-Cruz τονίζει στο Business Insider: «Η απειλή του πολέμου είναι υπαρκτή πάντα».



Ο Andrea Flossmann, επιστήμονας του Παγκόσμιου Μετεωρολογικού Οργανισμού, εξήγησε σε μια αναφορά του WMO: «Η ατμόσφαιρα δεν έχει τοίχους. Αυτό που προσθέτετε μπορεί να μην έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα στην περιοχή σας, αλλά μεταφερόμενο μπορεί να έχει ανεπιθύμητα αποτελέσματα αλλού». Σύμφωνα με το Fox News, οι θερμοκρασίες της Γης πρόκειται να φτάσουν σε επικίνδυνα επίπεδα, έτσι πολλοί επιστήμονες πιστεύουν ότι οι άγνωστες συνέπειες της γεωμηχανικής αξίζουν τον κίνδυνο.





Μια φορά κι έναν καιρό, σε όλο τον κόσμο, βλέπαμε αφράτα λευκά σύννεφα σε ένα γαλάζιο ουρανό. Σήμερα βλέπουμε λευκές γραμμές και ραβδώσεις και πολλοί από εμάς, σε πολλές χώρες, ζουν κάτω από ένα στρώμα λευκής ομίχλης. Τα παιδιά δεν ξέρουν πλέον ποια είναι τα πραγματικά σύννεφα, καθώς οι τρεις βασικοί τύποι σύννεφων δεν φαίνονται πλέον.









Το χειρότερο σενάριο είναι ότι η ατμοσφαιρική χημεία της Γης μεταβάλλεται αμετάκλητα και προκαλεί φρικτές καιρικές συνθήκες όπως μουσώνες, τυφώνες και κύματα θερμότητας που θα μπορούσαν να σκοτώσουν χιλιάδες ανθρώπους και να αυξήσουν τις παγκόσμιες εντάσεις. Φυσικά, ζούμε ήδη εν μέσω αυτού χάρη στη μη φυσική γεωμηχανική που συμβαίνει ήδη.



Ο Dane Wigington υπεύθυνος για τον ιστότοπο Geoengineeringwatch.org έχει συγκεντρώσει ένα τεράστιο όγκο δεδομένων σχετικά με τις ζημιές που έχει κάνει η γεωμηχανική ή οι «χημικές δράσεις» στη Γη.



«Σκεφτείτε: Δεν μπορείτε να αναπνεύσετε χωρίς να εισπνεύσετε αυτά τα [μεταλλικά] σωματίδια [που χρησιμοποιούνται για να αντικατοπτρίζουν τις ακτίνες του ήλιου]. Είναι πλήρης κορεσμός της στήλης αέρα. Σας διαβεβαιώνω, αυτό μας δημιουργεί, σε όλους μας. Οι εργαστηριακές εξετάσεις το αποδεικνύουν με τρίχα, αίμα και ούρα. . . Δημιουργούνται σε όλους μας. Δεν είναι μόνο εδώ, τώρα, τοξική κάθε ανάσα που παίρνουμε, αποδεκατίζοντας το σύστημα υποστήριξης της ζωής στη γη, τα προστατευτικά στρώματα της ατμόσφαιρας και το στρώμα του όζοντος. Αυτή είναι μια επίθεση κατά της ζωής. Αυτό χρησιμοποιείται ως όπλο. Αυτά τα προγράμματα δεν είναι καλοπροαίρετα. Εκτός από τη χρήση της ως όπλο, η κλιματική μηχανική χρησιμοποιείται για την κάλυψη, και αυτό είναι πολύ σημαντικό, χρησιμοποιείται για να καλύψει την πλήρη βαρύτητα της κατάρρευσης του κλίματος , προκαλώντας σύγχυση και διαίρεση των ανθρώπων. . . . Θα συνεχίσουν να το καλύπτουν μέχρι την τελευταία δυνατή στιγμή. » ισχυρίζεται



Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συνεχιζόμενες προσπάθειες των κυβερνήσεων να αλλάξουν τον καιρό.