Κυριακή, Ιουνίου 16

Τη σκότωσε η κόρη της


Τη σκότωσε η κόρη της
  Λύθηκε τελικά το μυστήριο με το πτώμα της ηλικιωμένης γυναίκας που βρέθηκε το Σάββατο στον δρόμο στου Γουδή.
Όπως έγινε γνωστό, δράστης του εγκλήματος είναι η κόρη της άτυχης γυναίκας. Η 68χρονη κόρη, αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως αυτή σκότωσε την ηλικιωμένη γυναίκα.
Το θύμα ήταν 92 ετών. Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα βρέθηκε τυλιγμένη με κουβέρτα, στον δρόμο και γίνονταν έρευνες για την ταυτότητά της.
Το μακάβριο εύρημα εντόπισαν περαστικοί, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Αρχικά οι έρευνες είχαν εστιάσει στον οικογενειακό κύκλο του θύματος, αφού ήδη υπήρχε αναφορά για ένα άτομο, το οποίο άφησε το πτώμα στην περιοχή.
Τελικά, η 68χρονη ομολόγησε στις Αρχές πως σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα της επειδή είχε πολλά προβλήματα υγείας και δεν άντεχε άλλο να τη φροντίζει, «τη σκότωσα για να τη λυτρώσω», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο θάνατος της ηλικιωμένης είχε επέλθει μερικές ώρες πριν την ανεύρεση του πτώματος, το οποίο έφερε κακώσεις στο πρόσωπο και στα άνω άκρα.
Η κόρη του θύματος οδηγήθηκε με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την οικογενειακή τραγωδία
«Εξιχνιάσθηκε άμεσα από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 92χρονης ημεδαπής, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες (15-6-2019) σε πεζοδρόμιο στην περιοχή Γουδή.
Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο θάνατος της είχε επέλθει μερικές ώρες πριν από την ανεύρεση του πτώματος, το οποίο βρέθηκε τυλιγμένο σε κουβέρτα περιδεμένη με σκοινί, ενώ τα πόδια ήταν τυλιγμένα σε σακούλα απορριμμάτων. Επίσης έφερε κακώσεις στο πρόσωπο και στα άνω άκρα.
Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, δράστιδα της ανθρωποκτονίας είναι η 68χρονη ημεδαπή κόρη του θύματος, με την οποία διέμενε σε κοντινή απόσταση από τον τόπο ανεύρεσης του πτώματος.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης».
Φωτογραφίες από το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα: