Σάββατο, Ιουνίου 15

GREEKEMPIRE7 : ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ…

GREEKEMPIRE7
Αυτά και εαν είναι νέα,δεν θα κατέβει άκουσα ο Μέγας Ναπολέων ε συγνώμη ο Πάνος ο Καμμένος ήθελα να πω στις εκλογές με τους εξαρτημένους που είχε για κόμμα.
Πόσα χτυπήματα να αντέξουμε φίλοι μου.Μετά από τις εκλογές που προκήρυξε ο μέγας ηγέτης Αλέξιος Τσίπρας ο μνημονιοσχίστης ήρθε τώρα και η άρνηση του Πάνου του Καμμένου να συμμετέχει σε αυτές για να δέσει το γλυκό.

Ο κύριος Καμμένος που έλεγε και ξαναέλεγε σαν αντιπολίτευση ότι δεν θα συνεργαστεί ούτε νεκρός με όποιον ψήφισε έστω και ένα μνημόνιο άσχετα εαν μετά συγκυβέρνησε με τον Τσίπρα και εφάρμοσαν μνημόνιο και μάλιστα πολύ σκληρό.
Ο κύριος Καμμένος που είχε γίνει ένα με την καρέκλα του υπουργείου αμύνης που φαίνεται το είχε και τρελό απωθημένο και όλο ότι θα παραιτηθεί ακούγαμε και όλο παραίτηση δεν βλέπαμε.
Ο κύριος Καμμένος που είναι ο κύριος υπεύθυνος για το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς.
Πριν από την υπογραφή της επαίσχυντης και προδοτικής συμφωνίας μπορούσε να ρίξει τον Τσίπρα και την κυβέρνηση αλλά δεν το έκανε αφήνοντας εν τέλει τους Τσίπρα Κοτζιά ανενόχλητους να υπογράψουν αυτό το έκτρωμα που ξεπουλάει το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας σε ένα κρατίδιο της πλάκας και παραχαράσει την ιστορία.
Όταν αποφάσισε να φύγει από την κυβέρνηση αρκετό καιρό μετά ήταν πολύ αργά για δάκρυα και το κακό είχε ήδη γίνει,άσε που ο Τσίπρας είχε βρεί στην πορεία άλλα δεκανίκια και δεν έπεσε η κυβέρνηση του.
Η κίνηση πράττω του Κοτζιά που υπέγραψε την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών δεν κατεβαίνει μαζί με τον Συριζα.
Άλλος μέγας αντιδημοκράτης όπως και ο κύριος Τσίπρας που δεν άκουσαν την απαίτηση του Ελληνικού λαού στα μεγάλα συλλαλητήρια όταν εκκατομύρια Έλληνων απαίτησαν να μην ξεπουληθει το ιερό όνομα της Ελληνικότατης Μακεδονίας μας.
Αυτά και εαν είναι νέα λοιπόν φίλοι μου και μέχρι τις εκλογές θα έχουμε πολλά ακόμα να δούμε και να ακούσουμε…
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 triklopodia.gr