Κυριακή, Ιουνίου 9

ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ! Ο ΚΟΥΛΗΣ και ο Mr.ALEXIS ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Η «αλήθεια» της ΝΔ ως συνέχεια των ψεμμάτων του ΣΥΡΙΖΑ

Κάτι παραπάνω από τέσσερεις δεκαετίες Μεταπολίτευσης και με μια 6ετία μνημονιακής κατοχής, και τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» δείχνουν να έχουν μείνει στάσιμα στην παραγωγή συνθημάτων, τα οποία θα επεξηγούν την πολιτική τακτική που θα ακολουθήσουν. Μέσα, λοιπόν, σ’ αυτή την… πρωτοτυπία και ο Μητσοτάκης με το επιτελείο του. Με το σύνθημα «Συμφωνία Αλήθειας - Ενωμένοι για την Ελλάδα μας» εμφανίστηκε ο νυν αρχηγός της ΝΔ στην 81η Δ.Ε.Θ.

Ήταν σαφής ο συμβολισμός του συνθήματος, καθώς έκτιζε τον απόλυτο ετεροπροσδιορισμό ως προς τον ΣΥΡΙΖΑ: αυτοί λένε ψέμματα, εμείς λέμε την αλήθεια. Βεβαίως, ολόκληρη η Ιστορία της καθεστωτικής πολιτικής σκηνής είναι Ιστορία πλήρους διάψευσης ηχηρών και βαρύγδουπων προεκλογικών διακηρύξεων, πολλές από τις οποίες παρουσιάζονταν ως «συμβόλαια με τον λαό», «αμοιβαίες δεσμεύσεις» κ.τ.λ. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Μητσοτάκης ήταν υπουργός του Σαμαρά, όταν ο τελευταίος οργάνωνε τα «Ζάππεια» με τον υποτιθέμενο σκληρό αντιμνημονιακό λόγο, για να πει αργότερα καταεξευτελιζόμενος και ταπεινωμένος το «ουδείς αναμάρτητος» ενώπιον της Μέρκελ.

Τόσο ο Μητσοτάκης όσο και το επιτελείο του γνωρίζουν πολύ καλά ότι ελάχιστοι θα είναι αυτοί που θα πιστέψουν ότι λέει αλήθεια σε όσα υπόσχεται. Ποντάρει, όμως, πρώτον, στην δύναμη της συνήθειας στους λεγόμενους «αναποφάσιστους», οι οποίοι συνήθως στο μεγαλύτερο μέρος τους ψηφίζουν το κόμμα που αναμένεται να βγει πρώτο και, δεύτερον, στον αναμφισβήτητο και δίκαιο θυμό του κόσμου από τα χοντροκομμένα ψέμματα του Τσίπρα.

Γι΄ αυτό, άλλωστε, στη ΝΔ καθιστούν την «αλήθεια» ως κεντρικό σύνθημα της καμπάνιας της. Όσο κι αν «τσιμπήσει» θα του είναι αρκετό του Μητσοτάκη προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές, για να ακολουθήσει κι αυτός στην συνέχεια την πεπατημένη και να κινηθεί με την σειρά του και με αυστηρή προσήλωση στην απόλυτη τήρηση της μνημονιακής πολιτικής, παίρνοντας την σκυτάλη από εκεί που την άφησε ο προκάτοχός του Τσίπρας.   ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 


Σφοδρή επίθεση Χρυσής Αυγής στους επόπτες τραπεζίτες για τα θαλασσοδάνεια σε Μπόμπολα, Καλογρίτσα και κόμματα

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής στην εξεταστική επιτροπή αποκάλυψε τον ύποπτο ρόλο του εποπτικού μηχανισμού της Τράπεζας της Ελλάδος στα παράνομα δάνεια καναλαρχών και κομμάτων.

Η εκπρόσωπος της εποπτικής αρχής Παπαγιαννίδου δεν έδωσε καμία απολύτως απάντηση στα καίρια ερωτήματα του Ηλία Κασιδιάρη.  
Ο βουλευτής μας δήλωσε πως οι επόπτες τραπεζίτες φέρουν ακέραιες ποινικές ευθύνες για όλα τα κακουργήματα που σχετίζονται με την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος και το χάρισμα εκατοντάδων εκατομμυρίων στους νταβατζήδες και στις πολιτικές συμμορίες.
http://elldiktyo.blogspot.com