Σάββατο, Ιουνίου 8

Ρουσόπουλος στο One Channel: Κάτι κρύβει η πρεμούρα του Τσίπρα για αλλαγές στην Δικαιοσύνη! (Βίντεο)


Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Θοδωρής Ρουσόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή One Talk, τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας υποτίμησε όλους τους αντιπάλους του, θεωρώντας πως ο ίδιος ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού.
Κάνοντας ένα πρώτο απολογισμό της εκλογικής συντριβής του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Θοδωρής Ρουσόπουλος,
μιλώντας στην εκπομπή One Talk, τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας υποτίμησε όλους τους αντιπάλους του, θεωρώντας πως ο ίδιος ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού.
Σύμφωνα με τον κ. Ρουσόπουλο, ο πρωθυπουργός «δεν είδε εγκαίρως την πραγματικότητα». Αναφερόμενος στις αλλαγές στη Δικαιοσύνη, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για προσπάθεια της κυβέρνησης να δείξει ότι έχει ακόμη ισχύ, προσθέτοντας πως «δεν αλλάζεις την ηγεσία της Δικαιοσύνης λίγες ημέρες πριν τις εκλογές».
Στο πλαίσιο αυτό, διερωτήθηκε για ποιο λόγο ο πρωθυπουργός βιάζεται να προβεί σε μια τέτοια κίνηση, υπογραμμίζοντας πως «κάτι κρύβει η πρεμούρα του». Παράλληλα, ο κ. Ρουσόπουλος μιλώντας για τα χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, άσκησε δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον όχι για τα ψέματα και τις κωλοτούμπες, αλλά για άγνοια θεμάτων.
Αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα των εκλογών, τόνισε πως η ΝΔ θα αναζητήσει συναινέσεις στα μεγάλα θέματα, προσθέτοντας πως απαιτείται ρεαλισμός που τον διαθέτει η ΝΔ.
Δείτε το video από το onetv.gr…