Τρίτη, Ιουνίου 11

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΝΑΤΟΣ ΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !!! RESPECT !

Οτι του έχω σύρει τα εξ αμάξης του καμαριού μας, του Αλέξη καλέ, το γνωρίζουν ακόμα και οι πέτρες!
Τουλάχιστον όσες πέτρες διαβάζουν Τρικλοποδιά και κάπου μέσα εκεί και την αφεντιά μου! Αλλά τώρα, που ήρθε η στιγμή, να μας αποχαιρετήσει το παιδί μας και να την κάνει για άλλη γη για άλλα μέρη, λέω, να δείξω μεγαλοψυχία και να μην τον πατήσω κι εγώ ενώ είναι ήδη στα πατώματα μετά την πανωλεθρία των Ευρωεκλογών.

Οπότε λέω, να ασχοληθώ με τον έτερον Καππαδόκη, το μελλοντικό μας πρωθυπουργό (yes!), που, αν ο Αλέξης μας είναι μια φορά Αϊνστάιν, ο Βλακούλης είναι τρεις και βάλε! Γιατί τα καμάρια μας έβγαλαν τα πτυχία τους έξω, να τα μετρήσουν και ιδού τα αποτελέσματα:
Ο Αλεξούλης σε δέκα χρόνια και με σπρωξιές από εδώ, μέσον από εκεί κατόρθωσε κουτσά στραβά (και ανάποδα) και καβαντζάρισε ένα πτυχίο, έτσι, να του βρίσκεται κατά τη σοφή παροιμία: «Μάθε τέχνη κι άσ’ τηνε και αν πεινάσεις πιάσ’ τηνε.» Τώρα θα μου πείτε: «Παίζει, να πεινάσει ο Αλέξης μας μετά από τόσο ξεπούλημα, που έριξε στην πατρίδα;» ΄Ελα ντε! Θα αφήσει ο μπαρμπα Ρότσιλντ το γκανιάν του, να πεινάσει; Και όμως ναι! Γιατί ο διάβολος δεν έχει δικούς του και ξεδικούς του. ΄Ολοι στο ίδιο καζάνι βράζουν! Κυριολεκτικά όμως!
Ο δε Βλακούλης αγόρασε με τα λεφτά του μπαμπά τρία -παρακαλώ- πτυχία! Και μάλιστα σε επτά χρόνια! ΄Οχι, παίζουμε! Αφού από ό,τι φαίνεται, εκεί στο Αμέρικα πληρώνεις ένα και σου δίνουν και δύο δώρο! Pas mal! ΄Οπως εδώ στη λαϊκή ένα πράμα!
Και μετά μας τον κουβάλησε η Τάτη (στην Τατιάνα τατιανιές;) για να μας πει τι βιογραφικό είναι αυτό, που έχει ο Κούλης, να το θαυμάσουμε και το παιδί μας ντροπαλό και μετριόφρον δεν ήξερε, πού να κρυφτεί! Αλλά καθόλου, να μη γελάμε, γιατί η μόρφωση και το επίπεδο ενός ανθρώπου δεν κρύβονται! Τουναντίον μάλιστα! Φαίνονται από μίλια μακριά! Και, να μη λέμε μόνο για τα μαργαριτάρια του Αλέξη μας, γιατί και ο Κούλης δεν πάει πίσω!
Γιατί ρε παίδες, όχι πείτε μου!
΄Εχετε δει πολλούς υποψήφιους πρωθυπουργούς εδώ στο Ελλάντα, να χαιρετάνε τις κούκλες στις βιτρίνες των καταστημάτων;
΄Η να μας μιλούν για τρίγωνα με τρεις κορυφές; (Ουάου! Τι μαθαίνει κανείς, όταν παρακολουθεί τη Βουλή!)
΄Η να μπερδεύουν το Ρουσώ με το Μοντεσκιέ και να μη γνωρίζουν (έχοντας τρία πτυχία μάλιστα), ποιος διατύπωσε την αρχή της διάκρισης των εξουσιών;
΄Η να νομίζουν, ότι η Πορτογαλία μετακόμισε στη Μεσόγειο;
Γιατί αυτά και όχι μόνο μας είπε το νέο καμάρι μας και κοντέψαμε, να φαλακρύνουμε altogether! Αλλά από αυτά καταλαβαίνει κανείς τα ψυχικά τραύματα, που έχει παιδιόθεν, αφού άκουσον, άκουσον! Σε ηλικία έξι μηνών ήταν πολιτικός κρατούμενος στο Παρίσι! Και μας το είπε με παρρησία μέσα στη Βουλή και οι δύσμοιροι οι βουλευτές του έκαναν αγώνα, να μη βάλουν τα γέλια και ήταν και αναγκασμένοι, να χειροκροτήσουν τις μα@@κίες του.

Αλλά, θα μου πείτε μικρό το κακό! Εδώ μίλησε για εξωγήινους, που ωθούν τους νέους μας, να κάνουν αλλαγή φύλου! ΄ Η ζήτησε, να απαλλαγούν από τον ΕΝΦΙΑ για δύο χρόνια όσοι είχαν χάσει τα σπίτια τους στο σεισμό. Και τέλος μας μίλησε και για τον ορισμό της παράνοιας:
«Παράνοια είναι, να κάνεις τα ίδια πράγματα και να περιμένεις άλλα αποτελέσματα!»
Και αυτό ήταν ίσως το μόνο, στο οποίο είχε απόλυτο δίκιο: Γιατί είναι όντως παράνοια, να ψηφίζεις τους ίδιους και τους ίδιους μια ζωή και να ελπίζεις, ότι αυτοί, που κατέστρεψαν τη χώρα, τώρα θα τη βγάλουν από το γκρεμό!
Βέβαια μας είπε, ότι είναι ρήση του Αϊνστάιν και εξερράγη ο έτερος Αϊνστάιν μέσα στη Βουλή, ο Αλεξούλης, που δεν έχει κάνει ποτέ λάθος στη ζωή του:
Ούτε τη Ναόμι Κλάιν με τη Ναόμι Κάμπελ έχει μπερδέψει ποτέ ούτε τον Οδυσσέα με τον Ιάσονα και βέβαιως βεβαίως ούτε τη Λέσβο με τη Μυτιλήνη, αφού, ως γνωστόν, πρόκειται για δύο διαφορετικά νησιά σύμφωνα με τη Συριζαϊκή γεωγραφία! Α! Και μην ξεχάσω! Ουδέποτε σάλιωσε αυτοκόλλητο φάκελλο! Πρόκειται απλούστατα για ασύστολα ψεύδη!
Οπότε παίδες, αν νομίζατε, ότι τώρα, που θα κάνουμε πρωθυπουργό το Βλακούλη σωθήκαμε, μη φάτε! ΄Εχουμε γλαρόσουπα! Από χαϊβάνια για πρωθυπουργούς βρώμισε ο τόπος! Κανέναν καλό δε βλέπουμε!
Και πάμε παρακάτω:
Σαφέστατες οι θέσεις της ΝΔ και του Βλακούλη σε όλα τα θέματα:
Συμφωνία Πρεσπών: Ενώ γίνονταν διαμαρτυρίες και συλλαλητήρια το καμάρι μας είχε πάει για σκι, για να κρατιέται σε φόρμα. Αμέσως μετά έκανε την πρέπουσα κ@λοτούμπα και μας το έπαιξε πατριώτης, στο καπάκι μας είπε ότι Η ΝΔ δεν θα κυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών ούτε τώρα, ούτε ποτέ και στο τέλος παραδέχτηκε, ότι πλέον πρέπει να σεβαστούμε τη Συμφωνία των Πρεσπών. Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε! ΄Αλλωστε, μην ξεχνάμε και τη ρήση του πατρός Μητσοτάκη, ότι σε τριάντα χρόνια κανείς δε θα θυμάται το όνομα!
Θράκη: Αν ο Αλέξης μας πούλησε τη Μακεδονία, θα μείνει παραπονεμένος ο Κούλης; Αλίμονο! Δε θα ξεπουλήσει κι αυτός μια Θράκη, έτσι για το γα@@το; Γιατί όλα μας τα είπε αλλά εμείς εκεί! Μυαλό δε βάζουμε! Και Μουσουλμανικό Συμβούλιο παρά τω Πρωθυπουργώ θα δημιουργήσει, ώστε η μειονότητα να μπορέσει να έχει επίσημη έκφραση στο ανώτατο δυνατό επίπεδο και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο τα τουρκικά να διδάσκονται ως δεύτερη γλώσσα στη Θράκη από το νηπιαγωγείο μάλιστα!
΄Ανομοι νόμοι: Σιγά μην έλειπε ο Μάρτης από τη Σαρακοστή! Τουτέστιν η ΝΔ από το Athens Pride! Τι λες τώρα! ΄Ετσι χάνουμε τα ψηφαλάκια; Και βέβαια σόι πάει το βασίλειο, αφού και το ανήψι του, ο Κωστάκης, μας δήλωσε ορθά κοφτά, ότι είναι υπέρ του γάμου ομόφυλων ζευγαριών και της υιοθεσίας παιδιών, της αποποινικοποίησης της μαριχουάνας και της χρήσης φαρμακευτικής κάνναβης! ΄Αντε και εις άλλα με υγεία!
Μεταναστευτικό: Θέλει η που@@να, να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει! Εκεί που πάει, να μας το παίξει κατά της άκρατης μετανάστευσης, από τη μια εξαίρει το ρόλο των ΜΚΟ και από την άλλη βρίζει τον Ορμπάν για την πολιτική των κλειστών συνόρων! Τι λες τώρα!
Και βέβαια όπως λέει ο σοφός λαός «δείξε μου το φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι!’ Και ποιον κολλητό φίλο του Κυριάκου, να δούμε; Οεο; Μα ποιον άλλον από τον Καιρίδη, που αφού απέτυχε, να τον βγάλει ευρωβουλευτή, τώρα μας τον μοστράρει ως κελεπούρι για τις εθνικές εκλογές! Και τι δεν έχει πει το στοματάκι του του αξιότιμου (χαχα! καλό!) κου καθηγητή:
Οι Έλληνες είναι παιδιά των Οθωμανών / το σύνθημα «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» είναι ένας μύθος εθνικιστικός / μύθος είναι και η Γενοκτονία των Ποντίων / το Αιγαίο δεν είναι ελληνική θάλασσα / το Κυπριακό κατέστρεψε τις σχέσεις μας με την Τουρκία και μας οδήγησε στη χρεοκοπία / δεν θα είχαμε πρόβλημα με το Ρεπούμπλικα Μακεντόνια αμετάφραστο… και πολλά άλλα ων ουκ έστιν αριθμός!
Εν κατακλείδι και για να μη μακρηγορώ, όσοι έχουν το δίλημμα Αλεξούλης ή Βλακούλης, ας γνωρίζουν, ότι αυτό ισοδυναμεί με επιλογή ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη! Και κοντός ψαλμός αλληλούια, να το διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι!
Και, για να μην έχουμε τέτοια διλήμματα, κάποια στιγμή, λίγο αργότερα, ας εμπιστευτούμε τις τύχες της πατρίδας και στους δύο σωτήρες together! ΄Ετσι, για να μην πολυσκοτιζόμαστε και να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, ότι η διάλυση της πατρίδας και ο αφανισμός των Ελλήνων θα προχωρήσει με χίλια!
ΟΚ παίδες; ΄Οχι, παίζουμε!
ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com
ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
ΥΓ. Και όσοι δεν πολυγνωρίζουν προς τα πού θα οδεύσουμε με τον Κυριάκο στο τιμόνι της χώρας, ας ρίξουν ένα βλέφαρο στο παρακάτω βίντεο:



Τιμωρείς την πολιτική «Κούλη» του Σύριζα με ψήφο στον... Κούλη; (vid)