3 Συχνά Προβλήματα των Φερμουάρ και πώς θα τα Λύσετε!

3 Συχνά Προβλήματα των Φερμουάρ και πώς θα τα Λύσετε!
Δείτε τα πιο κοινά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε με τα φερμουάρ σας καθώς και τις λύσεις τους.
Αυτό που είναι εντυπωσιακό με τα φερμουάρ είναι πως δεν έχουν εξελιχθεί και δεν έχουν αλλάξει καθόλου από τη στιγμή που πρωτοεμφανίστηκαν. Αυτό σημαίνει πως και τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε με αυτά είναι τα ίδια εδώ και δεκαετίες και θα εξακολουθήσουν να είναι τα ίδια.
Σε περίπτωση που κολλήσει το φερμουάρ σας μπορείτε απλά να το τρίψετε με τη μύτη ενός μολυβιού.
Σε περίπτωση που κολλήσει το φερμουάρ σας μπορείτε απλά να "γράψετε" πάνω του με τη μύτη ενός απλού μολυβιού. Ο γραφίτης θα το κάνει να γλιστρήσει και να ξεκολλήσει.
Το φερμουάρ δεν στέκεται στο ύψος του Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τα φερμουάρ είναι όταν αυτό δεν κλείνει μέχρι πάνω. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αμήχανες καταστάσεις... Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορείτε να διορθώσετε το θέμα μόνιμα παρά μόνο για λίγο μέχρι να αντικαταστήσετε ολόκληρο το φερμουάρ. Ένας τρόπος για να το φτιάξετε προσωρινά είναι να περάσετε στο κρικάκι του φερμουάρ ένα άλλο σκέτο κρικάκι (πχ. από ένα μπρελόκ) και να περάσετε το δεύτερο κρικάκι στο κουμπί του παντελονιού σας. Με αυτόν τον τρόπο θα κρατήσετε το φερμούρ στη θέση του για όση ώρα χρειάζεται μέχρι να το αντικαταστήσετε εντελώς.

Το φερμουάρ κόλλησε Ένας πολύ απλός τρόπος για να καταφέρετε να βγάλετε το ρούχο που έχει ξεμείνει πάνω σας και δεν μπορεί να βγει με τίποτα αν δεν ξεκολλήσει το φερμουάρ του είναι να πάρετε ένα μολύβι και να τρίψετε τη μύτη του στα δόντια του φερμουάρ. Αν με αυτόν τον τρόπο δεν ξεκολλήσει τότε θα πρέπει να περάσετε σε μια πιο δραστική λύση. Πάρτε ένα σαπούνι και τρίψτε με αυτό τα δοντάκια. Το φερμουάρ σας θα ξεκολλήσει εύκολα.
Ακόμα και αν κατεβαίνει συνεχώς το φερμουάρ σας υπάρχει λύση!
Ακόμα και αν κατεβαίνει συνεχώς το φερμουάρ σας υπάρχει λύση!
Κάποιο από τα δόντια του φερμουάρ έχει στραβώσει Σε περίπτωση που κάποιο από τα δόντια του φερμουάρ έχει στραβώσει αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε ένα μυτοτσίμπιδο-μια πένσα με λεπτές μύτες - και να προσπαθήσετε να ισιώσετε το στραβωμένο δόντι. Έτσι θα κλείσει και πάλι το φερμουάρ σας ομαλά.
ΣΠΙΤΙ, TIPS