Σάββατο, Ιουλίου 13

4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΧΛΑΠΑΤΣΑ... ..Με τσάμπα ρεύμα οι «ένοικοι» λαθρομετανάστες του City Plaza και το ευχαριστώ τους οι καταστροφές

Οι καταληψίες και οι μετανάστες εγκατέλειψαν το ξενοδοχείο City Plaza, όμως οι εικόνες που κατέγραψε με την κάμερα του κινητού της τηλεφώνου η ιδιοκτήτρια του, κ. Αλίκη Παπαχελά μαρτυρούν το μέγεθος της καταστροφής στα δωμάτια και στις εγκαταστάσεις.

Χαραγμένοι τοίχοι, σπασμένες καρέκλες και σοβάδες, κατεστραμμένες γυψοσανίδες, διαβρωμένα πατώματα.


Η κ. Παπαχελά ανέφερε: «Λείπουν πάρα πολλά πράγματα. Υπάρχουν φθορές στους τοίχους, στα πατώματα, μέχρι στις πόρτες και στα παράθυρα».

Και συνέχισε: «Βρήκα ξεχαρβαλωμένες όλες τις πρίζες και τα φωτιστικά, ξηλωμένες τις ξύλινες επενδύσεις και κατεστραμμένα όσα κρεβάτια και στρώματα και καθίσματα άφησαν, ενώ λείπουν όλοι οι δερμάτινοι καναπέδες και ο εξοπλισμός της κουζίνας. Επίσης λείπουν σχεδόν όλες οι τηλεοράσεις και πολλά μίνι-μπαρ και πάρα πολλά ακόμα. Γκρεμισμένοι τοίχοι, ξηλωμένες μοκέτες και ταπετσαρίες, όλος ο εξοπλισμός της ρεσεψιόν και των γραφείων».


Το εντυπωσιακό είναι, όπως αναφέρει σε ανάρτηση της στο Facebook, ότι οι καταληψίες πιθανόν έκλεβαν ρεύμα από το σύρμα του τρόλεϊ, δημιουργώντας την πατέντα που φαίνεται στην επίμαχη φωτογραφία που ανέβασε η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου.




Δείτε φωτογραφίες


http://www.ksipnistere.com