Τρίτη, Ιουλίου 23

Ξόδεψαν πολλά χρήματα σε «δημοσιογράφους», σε κανάλια, εφημερίδες, ραδιόφωνα και στο διαδίκτυο για να πείσουν ότι ο πορφυρογέννητος Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας μεγάλος Ηγέτης

Ο Γκαντέμης




Ζήσαμε στιγμές γέλιου με το «καλύτερο βιογραφικό της χώρας» και σαν να μην έφτανε αυτό, ακόμη και σύζυγοι συνεργατών του επιστρατεύτηκαν για να βιντεοσκοπηθούν σκηνές όπου γυναίκες παθαίνουν σεξουαλικό παροξυσμό, παρατάνε τα καρότσια με τα βρέφη εν μέση οδώ, και αναφωνούν στο πέρασμα του «τι γκόμενος είσαι εσύ!». Ο Κούλης ο Κλούνυ με το όνομα.

Φωτογραφίες, τηλε-τρασιες, tws και φεισμπουκικά ποσταρισματα επιστρατεύτηκαν, με οικογενειακά ενσταντανέ που νόμιζες ότι η Φαμίλια- με τη σικελική έννοια του όρου-πόζαρε σε διαφήμιση γιαουρτιού για την καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας, με τα παιδιά, με τη σύζυγο, με τη μαμά, τον μπαμπά, με το σκυλί, επιχειρώντας να συγκινήσουν ένα κοινό, που οφείλουμε να ομολογήσουμε, ότι γνωρίζουν καλά. Τουλάχιστον με τι συγκινείται.
Και πατρίδα μπόλικη ρίξαμε, μέχρι η κ. Μαρεβα Γκαμπρόφσκι-Μητσοτάκη παρελασε στο Σύνταγμα με τους Βουκεφάλες, τους Χρυσαυγίτες και την χαμένη αδελφή του Μεγαλεξάνδρου, την Αφροδίτη Μάνου, και από οικογένεια overdose δεχτήκαμε, και το τάμα μας στην Παναγιά της Τήνου το κάναμε. Αφού βέβαια πρώτα στερήσαμε τη δυνατότητα παροχής ΑΜΚΑ από τους κολασμένους της γης, στη… λογική, ε, ας τους προστατεύει κι αυτούς η Παναγιά, εμείς κωλυόμαστε. Από Νόμο και Τάξη δε, να τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει. Όλα by the book…
Και έρχεται ο σεισμός… Και εκεί που το μιντιακό σύμπαν έχει φτάσει σε απανωτούς οργασμούς με τους μπλε φακέλους με το εθνόσημο, τα μπλου - μπλακ κουστουμάκια και τις nude γοβίτσες, γυρνά η… πραγματικότητα ανάποδα. Α, τον Γκαντέμη!
Το σύστημα παρακολουθεί αμήχανο, προγκά άγαρμπα τους πληβείους που έχουν το θράσος της σάτιρας και κτυπάει το ποδαράκι του αγανακτισμένο στα μωσαϊκά. Και κατανοούμε τον εκνευρισμό τους. Το κοινό τους είναι οι άνθρωποι που προσκυνούν από τις σαγιονάρες του Παίσιου μέχρι τη κάρα του Άγιου Ονούφριου. Είναι πολύ εύκολο για αυτό το κοινό, να ασπαστεί την ύπαρξη γονιδίου γκαντεμοσαυριάσης.
Γιατί το Δεξιό κοινό, αυτό το αφηνιασμένο κοινό, τον πατέρα Μητσοτάκη για την Αποστασία και τη Χούντα τον συγχώρησε. Άλλωστε δεν προβληματίστηκε και με τη Χούντα. Αν έκανες το σταυρό σου, ύψωνες τη σημαία σου να χαιρετίζει την εθνοσωτήριο επανάστασιν και δεν ανακατευόσουν και με τίποτα… ψυχικά νοσούντες, δεν σου καιγόταν και καρφί. Αλλά το Γκαντέμης αδελφέ δεν αντέχεται. Με αυτά δεν παίζεις.

 https://www.koutipandoras.gr/article/o-gkantemis