Δευτέρα, Ιουλίου 1

Ο.Υ.Α. ΑΠΟΧΗ για να δοθεί τεράστια ώθηση στο ¨Πατριωτικό μέτωπο ¨, για να ξεφύγουμε από την παγίδα, να γυρίσουμε σελίδα . Δείτε πως !



Όταν η πατρίδα σου έχει γίνει προτεκτοράτο , τι θα ψηφίσεις ;
Όλοι το είδαμε σε πρώτη προβολή πανελλαδικής εμβέλειας .Οι πατριωτικές συνιστώσες δόλια , τις σκόρπισαν στους 5 ανέμους και τώρα , σαν λυσσασμένοι να έχουν πέσει πάνω τους, καταβροχθίζοντας τα κομμάτια τους.
Δεν είναι η πρώτη φορά !

Δεν το φοβούνται απλά , το τρέμουν !! Τρέμουν και ριγούν στην ιδέα οι συμμετέχοντες στα συλλαλητήρια για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , οι συμμετέχοντες στο κίνημα των «Αγανακτισμένων» , όσοι είπαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του 2015 , όσοι στάθηκαν για ώρες στην ουρά εξαιτίας των capital controls , όσοι έκλαψαν δικούς τους που αυτοκτόνησαν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης , όσοι έχασαν τις δουλειές τους , τους δικούς τους που ξενιτεύτηκαν , όσοι προδόθηκαν από το Ελληνικό κράτος ,όσοι έχασαν την πίστη στην ίδια τη ζωή, όλους αυτούς , μην τυχόν και εκφραστούν μέσα από ένα ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ που θα τους παρασύρει όλους.
Μας κατηγόρησαν λοιπόν ότι καθορίζουμε ¨ με περίεργους τρόπους ¨ το Πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα . Μαζί μ εμάς κατηγόρησαν και όλους εσάς που ενστερνίζονται , το ζωτικής σημασίας παρακάτω νοητικό σχήμα .
Ίσως , το σημαντικότερο που έχει ποτέ τεθεί προς ενεργοποίηση , δεδομένων όλων των εξελίξεων σήμερα και ίσως , η τελευταία μας ευκαιρία , πριν πέσουμε στο απύθμενο σκοτάδι μιας τεράστιας γεωπολιτικής δίνης που ήδη , μας τραβάει στα έγκατά της .
Ξεκάθαρα λοιπόν !
Όσο ψηλά κι εάν φτάσει η αποχή , Κυβέρνηση θα υπάρξει για να νομιμοποιήσει την εξουσία της Ξενοκρατίας στην Ελλάδα και να λειτουργήσει το Ελληνικό προτεκτοράτο σύμφωνα με τα συμφέροντά της .
Από την άλλη, όλο το σκηνικό είναι τόσο καλά στημένο , που και στο 80% να φτάσει η συμμετοχή , πάλι θα σχηματιστεί εκείνη η Κυβέρνηση που θα νομιμοποιεί την εξουσία της Ξενοκρατίας στην Ελλάδα και θα λειτουργήσει το Ελληνικό προτεκτοράτο σύμφωνα με τα συμφέροντά της .
Εκατοντάδες δις εκατομμύρια έχουμε χάσει ως κράτος τα τελευταία 30 χρόνια εκχωρώντας την αυτονομία μας , την ιδιο-διαχείριση και την εθνική μας κυριαρχία … για το καλό μας. Τα απανωτά μνημόνια , ο μπαμπούλας που λέγεται Τουρκία και πολλά άλλα , δεν είναι τίποτα άλλο από μηχανισμοί ελέγχου και υποταγή μας .
Ήρθε η ώρα να σπάσουμε τα δεσμά !
Τι θα γίνει συνεπώς εάν μεθαύριο η αποχή φτάσει στο 54,6 % ; Δεν θα υπάρξει ακυβερνησία , να είστε σίγουροι .
Θα συνειδητοποιήσουν όμως ότι 5.500.000 πολίτες , γύρισαν την πλάτη σ αυτό το πολιτικό σύστημα , οι πρωταγωνιστές του οπίου ούτε σ ένα τραπέζι δεν μπορούν να καθίσουν όλοι μαζί . Και τότε , θα αναρωτιούνται και θα προσπαθήσουν σαστισμένοι να δικαιολογήσουν και να δικαιολογηθούν . Έτσι , μετά από ανόητους επειδή κατεβήκατε στα συλλαλητήρια , θα σας πούνε και ανεύθυνους επειδή πήγατε τάχα στην παραλία και όχι στην κάλπη.
Θα έχουν χάσει όμως πριν μπουν στο παιχνίδι , αφού , θα δουν ξαφνικά μπροστά τους ένα αντίπαλο δέος να έχει θεριέψει
Αρκεί όλες οι πατριωτικές συνιστώσες να αποδεχτούν ότι μπορούν , στον επόμενο τόνο , να ενωθούν σε ένα και μόνο σημείο , για ένα σκοπό και σ ένα όραμα .
Να ξέρουν ότι το μπορούν ,αφού , όλοι τους έχουν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και το θέλουν αφού, αυτό που βγαίνει από την ψυχή τους εξυπηρετεί έναν ανώτερο σκοπό , εξυπηρετεί την επιβίωσή μας ως έθνος , διαφυλάττει την ιστορία μας , το μέλλον μας .
Τρομάξτε τους λοιπόν !!
Καλή επιλογή !
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας Πολιτικής Επιθεώρησης )

 https://www.triklopodia.gr