Σάββατο, Ιουλίου 13

ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ. ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΓΙΑ ΓΕΝΝΕΣ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ

 Γιάννης Βρούτσης:Λιγες μέρες πριν τίς εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε εγκύκλιο διάτρητη & αντίθετη στο νόμο που παρείχε ΑΜΚΑ με αυθαίρετο τρόπο στους κατοίκους τρίτων χωρών!
Με το γενικότερο κλίμα που προωθούν οι Σαλβίνι και Όρμπαν συντάχθηκε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης που προχώρησε στην ανάκληση πρόσφατης Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) για την απόδοση ΑΜΚΑ σε εκατομ.ξένους υπηκόους.

Ο Γ. Βρούτσης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ανακοίνωσε την απόφασή του γράφοντας  «η Χώρα μας δεν είναι ξέφραγο αμπέλι!» Η εγκύκλιος είναι «διάτρητη» και «αντίθετη στο νόμο».Η ΚΥΑ είχε δημοσιευθεί στις 20 Ιουνίου. Έδινε πρόσθετες οδηγίες για την απόδοση ΑΜΚΑ σε ξένους υπηκόους και έδινε τη δυνατότητα να αντιμετωπίζονται οι μετανάστες ισότιμα με όσους κατοικούν στη χώρα και έχουν κρατήσεις από τα ταμεία τους,
Ανακαλεί την εν λόγω ΚΥΑ διευκρινίζοντας πως θα ακολουθήσει νεότερο έγγραφο με αναλυτικές οδηγίες για την απόδοση ΑΜΚΑ.

Λιγες μέρες πριν τίς εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε εγκύκλιο διάτρητη & αντίθετη στο νόμο που παρείχε ΑΜΚΑ με αυθαίρετο τρόπο στους κατοίκους τρίτων χωρών!Οι ίδιες οι υπηρεσίες του Υπ Εργασιας ηταν αντίθετες & διαφωνούσαν! Την κατήργησα αμεσως! Η Χώρα μας δεν ειναι ξέφραγο αμπέλι!