Μπογδάνος σε Τσίπρα: Στη Βουλή θα καταλάβεις τι θα πει συντηρητικός φιλελεύθερος και πατριώτης

Η απάντηση στις ευχές του πρωθυπουργού για καλή επιτυχία στον δημοσιογράφο στις εκλογέςΜπογδάνος σε Τσίπρα: Στη Βουλή θα καταλάβεις τι θα πει συντηρητικός φιλελεύθερος και πατριώτης Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της χθεσινής του συνέντευξης στον ΣΚΑΪ, μεταξύ άλλων, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Μπάμπη Παπαδημητρίου και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο που κατεβαίνουν με τη ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές.

«Υπάρχουν δημοσιογράφοι στον ΣΚΑΪ που διαμορφώνουν μια εικόνα που στερεί το κύρος της αντικειμενικότητας από έναν σταθμό που κατέχει μια δημόσια συχνότητα. Αυτό δεν κάνει καλό ούτε στο ίδιο το κανάλι. Εγώ δεν θέλω να μείνω εκεί, αλλά θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους δημοσιογράφους που κατεβαίνουν με τη Νέα Δημοκρατία και κυρίως στον κ.Παπαδημητρίου και στον κ.Μπογδάνο. Θεωρώ ότι είναι πιο λογικό να εκφράζονται υπέρ της ΝΔ από τη θέση του βουλευτή παρά από τη θέση του δημοσιογράφου που οφείλει να κρατά κάποια κριτήρια αντικειμενικότητας» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έδωσε την απάντησή του μέσω Twitter στον πρωθυπουργό, δίνοντάς του ραντεβού στη Βουλή.
«Ευχαριστώ, @atsipras. Με τη βοήθειά σου και την ψήφο της Αθηναίας και του Αθηναίου, θα τα πούμε στη βουλή. Εκεί θα καταλάβεις τί θα πει συντηρητικός φιλελεύθερος και πατριώτης. Δυστυχώς, από τη ΝΔ, όπου ανήκω ακριβώς διότι εκεί εκφράζομαι ελεύθερα, δεν θα μπορείς να με απολύσεις» έγραψε.