Δευτέρα, Ιουλίου 29

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η κλοπή, η φυλάκιση, οι δύσκολες ώρες και η τεράστια αλλαγή – Πού βρίσκεται σήμερα ο αγαπημένος παρουσιαστής

mikroutsiko1
Δύσκολες ώρες περνάει ο Ανδρέας Μικρούτσικος αφού ζει με τον φόβο να του πάρουν το σπίτι καθώς δεν μπορεί να αποπληρώσει τα χρέη του.
Οι ένδοξες ημέρες με τις μεγάλες αμοιβές και τις ανέσεις ανήκουν στο παρελθόν για τον παρουσιαστή. Δεν εργάζεται εδώ και χρόνια στην τηλεόραση, υποφέρει από κατάθλιψη, τα χρέη τον κυνηγούν και κινδυνεύει για ακόμα μια φορά να χάσει τη βίλα του στην Κηφισιά. Διαβάστε
παρακάτω…
Πρόκειται για μια μεζονέτα 160,90 τ.μ, για την οποία υπάρχουν δύο υποθήκες σε τράπεζες 840.000 ευρώ η μία και 600.000 ευρώ η δεύτερη.
Για το σπίτι αυτό έχουν γίνει πολλοί πλειστηριασμοί. Συνήθως η τιμή εκκίνησης είναι το ποσό των 465.000 ευρώ (450.000 ευρώ για το σπίτι, 5.000 ευρώ για την αποθήκη και 10.000 ευρώ για το γκαράζ). Κάθε φορά όμως, ο παρουσιαστής καλείται να πληρώσει 8.000 ευρώ για να μην προχωρήσει η διαδικασία του πλειστηριασμού.
«Ο πατέρας μου ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν βγει στον στίβο της ζωής και διαθέτουν υπόβαθρο, κουλτούρα και μόρφωση, γεγονός που τους κάνει πολύ δυνατούς. Φτιάχνουν το μικρόκοσμο τους, βρίσκουν τρόπους να δημιουργήσουν και να πρωταγωνιστήσουν ακόμα και από το σαλόνι του σπιτιού τους. Πέρασε πολύ δύσκολα. Είχε πολλές τύψεις, βίωσε κατάθλιψη, την αποκαλούσε μάλιστα «‘πνευματική κατάθλιψη», για τα λάθη του, για ατυχείς στιγμές που είχε. Ταυτόχρονα μέσα από όλο αυτό το αδιέξοδο και το μηδέν, έβρισκε τρόπους να κρατηθεί ζωντανός, δημιουργικός και ακμαίος» είπε ο γιος του, Στέργιος Μικρούτσικος.
Η κλοπή της ΔΕΗ και το δικαστήριο.
Είχε μάλιστα αποδεχθεί πρόταση και παρουσίαζε ένα σόου στην Κύπρο. Αυτή τη φορά έρχεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη καθώς κατηγορείται από τη ΔΕΗ ότι έκλεβε ρεύμα. Μετά από έλεγχο της ΔΕΗ στο ρολόι της μονοκατοικίας του παρουσιαστής στην Κηφισιά ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. «Γύριζε ανάποδα, μετρούσε προς τα πίσω», ανέφερε σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ο ελεγκτής.
Οι τεχνικοί έκριναν ότι δεν έγινε κάτι τέτοιο καταλάθος και ενημερώθηκε η ΔΕΗ κόβοντας το ρεύμα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η ΔΕΗ κατηγόρησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο ότι έκλεβε ρεύμα από τον Φεβρουάριο του 2012 ως τον Ιούνιο του 2013. Υπολογίστηκε ότι η αξία του ρεύματος που εκλάπη είναι γύρω στα 1.330 ευρώ και μαζί με τους τόκους το ποσό φτάνει τα 1.700 ευρώ.
Ο παρουσιαστής δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και καταδικάστηκε σε επτάμηνη φυλάκιση με αναστολή και χρηματική ικανοποίηση. Η ΔΕΗ σε δεύτερη φάση θα απευθυνθεί στο αστικό δικαστήριο για να διεκδικήσει το ποσό που οφείλει ο παρουσιαστής.makeleio.gr