Τετάρτη, Ιουλίου 24

ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΟ! ΔΕΝΔΙΑΣ: ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!

Το θέμα της συνεκμετάλλευσης του ενεργειακού πλούτου του Αιγαίου με τους Τουρκαλάδες, είχαν ανοίξει με «πονηρές» δηλώσεις τους (του τύπου «δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την Τουρκία», «ας μην είμαστε μοναχοφάηδες», κ.τ.λ.), οι πρώην υπουργοί Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Κοτζιάς και Κατρούγκαλος.  Στα χνάρια τους βαδίζει και ο διάδοχός τους και ενεργούμενο των Αμερικανοσιωνιστών, Δένδιας!
Έτσι, σε δηλώσεις που έκανε σήμερα στο –γνωστών συμφερόντων- πρακτορείο Bloomberg, ο πλέον αρμόδιος για το θέμα υπουργός του Μητσοτάκη είπε και τα εξής «όμορφα»: 
«Πρέπει να βοηθήσουμε τις κοινωνίες μας να δημιουργήσουν ανάπτυξη, ευημερία και σταθερότητα στην περιοχή, και στο τέλος της ημέρας να ξαναγίνουμε φίλοι. Υπάρχουν χιλιάδες ευκαιρίες συνεργασίας, από τον τουρισμό μέχρι και εκμετάλλευση φυσικών πόρων. Απλά κατονομάστε το και θα δείτε ότι υπάρχει». 
Λέγαμε προεκλογικά πως θα χρειαστεί ένα τεχνητό «θερμό επεισόδιο» στο Αιγαίο, για να δείξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι «σύρεται» παρά τη θέλησή της σε διαπραγματεύσεις για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου – “win-win” όπως το έθεσε ο Ύπατος Αρμοστής Πάιατ, ή «καζάν-καζάν», όπως το έθεσε ο Ερντογάν Πασάς. Μάλλον δε θα χρειαστεί ούτε αυτό το πρόσχημα. Αυτοί οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ θα πουλήσουν το Αιγαίο μας εν ψυχρώ!
(ΥΓ): Α ρε πατριώτες, που προτιμήσατε την ΝΔ αντί της Χρυσής Αυγής, σε ποιών τα χέρια παραδώσατε την Ελλάδα μας!

ethnikismos.net