Μόνο στο ΕΔΩ: Στα άκρα η κόντρα Πάρη Κασιδόκωστα-Μαριάννας Λάτση για την Τάμτα! Γιατί δεν θέλει η «πεθερά» τη «νύφη»; Όλο το παρασκήνιο…

kasidokostas_mariana_latsi
Πριν από λίγες μέρες, ο Πάρης Κασιδόκωστας εμφανίστηκε μόνος του στη Μύκονο, γεγονός που πυροδότησε και πάλι τις φήμες για σύννεφα στη σχέση του με την Τάμτα. Άλλωστε, πρόσφατα το PatKiout.gr είχε αποκαλύψει όλο το παρασκήνιο της έντασης στη σχέση του ζευγαριού εξαιτίας του ανταγωνισμού που έχει η γεωργιανή τραγουδίστρια με την αλβανίδα συνάδελφό της Ελένη
Φουρέιρα, η οποία ανήκει στη δισκογραφική εταιρεία του Πάρη, όχι όμως και η Τάμτα.
Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, το πρόβλημα του Πάρη δεν είναι η ζήλεια της Τάμτα, αλλά η ίδια του η μητέρα αφού η Μαριάννα Λάτση, σύμφωνα με εγκυρότατη πηγή, μιλώντας σε πολύ δικούς της ανθρώπους «στολίζει» την τραγουδίστρια κανονικά και εκφράζει ανοικτά την αντίθεσή της σε αυτή τη σχέση η οποία, προς απογοήτευσή της, δείχνει να σοβαρεύει.
Η κ. Λάτση ήταν αντίθετη με αυτή την επιλογή του γιου της από την πρώτη στιγμή, όμως δεν παρενέβαινε ελπίζοντας πως αυτός ο έρωτας θα ξεφουσκώσει. Περνώντας, όμως, ο καιρός και βλέποντας πως αντί να ξεφουσκώνει, δυναμώνει, αποφάσισε να πάρει πιο δραστικά μέτρα. Μίλησε ανοικτά στον γιο της λέγοντάς του ότι αυτή η κοπέλα δεν κάνει γι΄ αυτόν, πως είναι «λίγη» και πως έχει ήδη ένα μεγάλο παιδί. Ότι του αξίζει μια ανώτερη και νεότερη κοπέλα.
Ωστόσο, εκείνος δεν μην ακούει. φαίνεται πως είναι τόσο ερωτευμένος με την Τάμτα που πάει κόντρα ακόμη και στις επιθυμίες της μητέρας του στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Αυτή η επιμονή του έχει εξοργίσει την Μαριάννα Λάτση, η οποία έγινε έξαλλη για ακόμη μια φορά βλέποντας τον γιο της στη Βουλιαγμένη να απολαμβάνει το μπάνιο του με την τραγουδίστρια και την 24χρονη κόρη της Άννυ, η οποία σπουδάζει στην Πάτρα.
Δες τις φωτό:

https://patkiout.gr/showbiz/mono-sto-patkiout-sta-