Τρίτη, Ιουλίου 2

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΊ ΌΤΑΝ ΦΎΓΕΙ Ο ΠΙΝΌΚΙΟ;


Ξεφτίλησε και το όνομα του Πινοκιο ο τσαρλατάνος!!! Ποιος θα σας λέει τα ψέμματα τώρα;;;
Πλησιάζουμε την ημέρα της «νέας» ευκαιρίας στραγγαλισμού του ελληνισμού, μέσα στην καλοστημένη πολιτική παγίδα που έχουν έτοιμη οι ανθέλληνες πολιτικοί σας στο όνομα της πιο σάπιας Δημοκρατίας ποτέ.

Να θυμάστε ότι όσες φορές πήγατε να ψηφίσετε, επιλέξατε κόμματα προδοτών και ανθελλήνων. Κόμματα κομπάρσων, υποκινούμενα μέσα από τις σκοτεινές δυνάμεις μίσους εναντίον του ελληνισμού και των δικαιωμάτων του λαού μας.
Ο ένας αριστερός απατεώνας, ξεφτίλησε ακόμη και τον Πινόκιο σαν παράδειγμα ενός καλού ψέμματος. Ο άλλος δεν έχει δείξει ακόμη τι σας επιφυλάσει, αν και έχει δηλώσει ότι θα σεβαστεί την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, ίσως όμως έχετε καταλάβει ότι δεν υπάρχει σωτηρία από τα πιόνια ραδιουργίας.

Δυστυχώς δεν θα αλλάξει κάτι με την εξάλειψη του Πινόκιο του Μακεδονομάχου. Ο άλλος, ο γουρλωμάτης, είναι και γνωστό παιδί της Λέσχης των Δολοφόνων Μπιλντεμπεργκ. Συνεδριάζει με τους πιο μαύρους του πλανητη για το πως θα σκοτώνουν και θα κλέβουν τους λαούς μελλοντικά. Βάσει σχεδίου αφαίμαξης των λαών σε Αφρικές, Ασίες και παντού όπου υπάρχει πετρελαιο και χρυσός.
Και δυο τους είναι μιαρές προσωπικότητες και εκπρόσωποι ενός ανθελληνικού γεωστρατιωτικού σχεδίου, η διαφορά μεταξύ τους είναι ότι η κάρτα του κάηκε μέχρι να πουλήσει την χώρα, για να ανάψουν την λαμπάδα του άλλου που είναι και δεξιός. Ίσως έχετε προσέξει ότι προσέχουν πολύ το δίπολο δεξιός και αριστερός και δεν το χρησιμοποιούν με τόση ένταση, όπως έκαναν παλιότερα για να σας διαχωρίζουν οι προδοτικές εξουσίες σας. Ας είναι καλά οι ελεεινοί Πασόκοι που ξεχαρβάλωσαν τους όρους δεξιός-αριστερός, βιάζοντας την ελληνική πραγματικότητα των ζόμπι ψηφοφόρων αποδεικνύοντας ότι οι πολιτικές εξουσίες είναι πάντα πουλημένες και υποκινούνται από μοχθηρούς χοντρούς τύπου Βενιζέλου, Πάγκαλου, Φίλη. Προσωπικότητες που δεν αξίζει να τους ξεράσεις.
Ο αριστερός απατεώνας λοιπόν, διάλυσε την χώρα συστηματικά, άλλαξε το ΟΧΙ σε ΝΑΙ 3 φορές, έδωσε το όνομα Μακεδονία σε άσχετους με βουλγαρική διάλεκτο και αλφάβητο, άφησε τους τραπεζίτες να αρπάξουν χιλιάδες σπίτια ελλήνων. Ενώ ο άχρηστος τεμπέλης, έλεγε άλλα με το κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη.
Και όμως σε μια δημοκρατία ή σε μια χώρα βάσει του δικαίου θα είχε φυλακιστεί για εθνική προδοσία σαν καταστροφέας του ελληνισμού και της οικονομίας της. Ο Τσίπρας ο σύγχρονος Τερμινειτορ, ο δόλιος καταστροφέας του ελληνισμού. Αυτός που θα τον ακολουθήσει, ο Κούλης της Λέσχης, θα συνεχίσει το προδοτικό έργο του Σιωνιστή Τσιπρά, του μεγαλύτερου Τσαρλατάνου που ξεφτίλησε ακόμη και το όνομα του Πινόκιο.
ΚΟΡΑΚΑΣ