Κυριακή, Ιουλίου 7

Συνοδευόμενη από τα εγγόνια της ψήφισε στα Χανιά η Ντόρα Μπακογιάννη

Συνοδευόμενη από τα εγγόνια της ψήφισε στα Χανιά η Ντόρα Μπακογιάννη Στο εκλογικό τμήμα που ψήφιζε και ο πατέρας της, άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η υποψήφια βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ψήφισε συνοδευόμενη από τα εγγόνια της που μπήκαν μαζί της στο παραβάν και έριξαν μαζί της τη ψήφο στην κάλπη.

«Από αύριο αρχίζει μια δύσκολη αλλά ανοδική πορεία» ανέφερε εξερχόμενη του εκλογικού τμήματος στο οποίο ψήφισε στα Χανιά, προσθέτοντας:
«​Είναι μια μεγάλη μέρα που μιλάνε οι πολίτες και κάνουν τις επιλογές τους για ένα καλύτερο αύριο, για μια Ελλάδα που αξίζουμε, για τα Χανιά που πρέπει να γυρίσουν σελίδα, για τα Χανιά της ανάπτυξης και ευημερίας. Εύχομαι καλή δουλειά σε όλους από αύριο γιατί αρχίζει μια δύσκολη αλλά ανοδική πορεία».
Νωρίτερα η στιχομυθία μάλιστα μεταξύ της ίδιας και των εγγονιών της πριν μπει στο παραβάν την ώρα που κρατούσε το ψηφοδέλτιο στα χέρια, προκάλεσε το χαμόγελο πολλών.
Η ίδια έδειξε το ψηφοδέλτιο στα παιδιά και τα ρώτησε: «Ποιον θες να ψηφίσω από εδώ;»
Τα παιδιά κοιτώντας και διαβάζοντας τα ονόματα της έδειξαν το δικό της όνομα στο ψηφοδέλτιο με την ίδια να τα επιβραβεύει και το ένα να χαίρεται φωνάζοντας «το βρήκα!».
Την παράσταση έκλεψε το μικρότερο εγγόνι που μόλις είδε τον ενθουσιάσμο άρχισε να ρωτάει με απορία «ποιον βρήκε;» και εκείνη έσκυψε και του είπε «είναι μυστικό θα σου πω μετά».







Πηγή: flashnews.gr