Δευτέρα, Ιουλίου 29

ΔΙΧΙΛΙΑΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΓΕΝΝΑ! ΚΑΙ ΓΙΑ «ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΠΡΡΡΑΒΟ ΚΟΥΛΗ ! ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΘΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !

Πριν από τις εκλογές, κάποιο κακαντράκι της Νουδούλας είχε πει στους ηλίθιους που απευθύνεται, πως το διχίλιαρο που έταζε ο Κούλης για κάθε γέννα στο Ελλάντα, θα αφορά τάχα μόνο τους Έλληνες. Ο δε Κούλης, φρονίμως ποιών, δεν τον διέγραψε επί «ρατσισμό», καθώς αυτός τον είχε βάλει να το πει, για να μαζέψει ψηφαλάκια ΠΑΝΗΛΙΘΙΩΝ – που αφθονούν σ’ αυτόν τον τόπο.
Οι πανηλίθιοι Ελληναράδες ενθουσιάστηκαν και αντάμειψαν εκλογικά τον Κούλη και τον δήθεν «ακροδεξιό» του ντελάλη. Τώρα όμως, ήρθε η ώρα της αλήθειας!
Όπως, λοιπόν, δήλωσε η μαντάμ Δόμνα Μιχαηλίδου, υπουργάρα της νεοδημοκρατίας, το επίδομα των 2.000 ευρώ για κάθε γέννα από την 1/1/2020 θα είναι οριζόντιο: «Όλοι παίρνουν τα 2000 ευρώ, καθώς τα πρώτα έξοδα της γέννας είναι αποτρεπτικά για την οικογένεια». Το δε επίδομα δεν θα αφορά μόνο στις γυναίκες κάτω των 30 ετών, αλλά σε όλες.
Φυσικά, με το «όλοι παίρνουν τα 2.000 ευρώ», η μαντάμ εννοούσε και τους «ευπαθείς» και τα «προσφυγάκια», που ήδη έχουν πιάσει… δουλειά, κι ετοιμάζονται να πλημμυρίσουν τη χώρα παιδιά! Κάθε εννιά μήνες θα κάνουν κι από ένα – κι αν είναι τυχεροί, θα κάνουν δίδυμα και τρίδυμα! 
Όσο για τους πανηλίθιους που πίστεψαν το παραμύθι του Κυρανάκη, περαστικά τους! Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που πιστεύουν παραμύθια πολιτικάντηδων! Έχουν συνηθίσει, το τραβάει κι ο οργανισμός τους, οπότε τέτοιοι που είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ!