Παρασκευή, Ιουλίου 26

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Καπουτζίδης και Παπαθεοδώρου πληρώνουν λογαριασμούς και σου φτιάχνουν τη μέρα!

Μπορεί να ανήκουμε στις γενιές των Millennials και της Gen Z και να έχουμε μεγαλώσει ουσιαστικά με την τεχνολογία, ωστόσο, η αλήθεια είναι πως σε πολλές περιπτώσεις, οι αγαπημένες μας Ελληνίδες γιαγιάδες… μας «βάζουν τα γυαλιά» -και δικαίως!

Διότι μπορεί εμείς να γνωρίζουμε από smartphone, tablet, tinder και social media, ωστόσο, εκείνες «το έχουν» σίγουρα με την οργάνωση και τους… λογαριασμούς και κυρίως, ξέρουν πώς να βρίσκουν τους πλέον «έξυπνους» και γρήγορους τρόπους για να εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους, χωρίς να αφήνουν την ώρα να περνά και φυσικά, δίχως να περιμένουν στις ουρές και να ταλαιπωρούνται!
Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, το γεγονός πως ένα ξεκαρδιστικό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι μας Γιώργος Καπουτζίδης και Έφη Παπαθεοδώρου, κάνει θραύση στο ελληνικό διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες! Και όταν χθες στο γραφείο έτυχε να το παρακολουθήσουμε, δεν μπορούσαμε παρά να ταυτιστούμε απολύτως με τον Γιώργο Καπουτζίδη και να θυμηθούμε όλες εκείνες τις στιγμές που οι γιαγιάδες μας όχι μόνο μας αποστόμωσαν, αλλά μας απέδειξαν πως στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν χρειάζεται κόπος αλλά τρόπος για να πετύχεις αυτό που θες.
Διότι μπορεί ο Γιώργος Καπουτζίδης να αγχώθηκε όταν πήγε στο σπίτι της κυρίας Έφης για να τη βοηθήσει να πληρώσει τους -ομολογουμένως πολλούς- λογαριασμούς της αλλά, εκείνο που δεν γνώριζε ήταν πως η αγαπημένη μας ηθοποιός είναι πολύ «μπροστά» και είχε σχέδιο εξαρχής -το οποίο μάλιστα δεν περιλάμβανε ουρές και ταλαιπωρία!
talaipvria
Τι και αν προσφέρθηκε να ετοιμάσει στον Γιώργο καφέ και σπανακόπιτα; Εκείνος ήταν ανυποχώρητος! «Κυρία Έφη, έχουμε να πάμε να πληρώσουμε… ρεύμα, νερό, εφορία». Όταν δε διαπίστωσε πως η κυρία Έφη έχει συμβόλαια σε ΤΡΕΙΣ διαφορετικές κινητές τηλεφωνίες (και έπρεπε να την πάει να πληρώσει και εκείνους τους λογαριασμούς), έπαθε μία ταραχή! Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα όταν συνειδητοποίησε ότι όπως κάθε Ελληνίδα γιαγιά, έτσι και η κυρία Έφη, ήθελε να φορέσει το καλό της το σακάκι, την καρφίτσα της και τον μαργαριταρένιο της κολιέ για να πάει να πληρώσει.
plirwsei
Ενώ την περίμενε να ετοιμαστεί, λοιπόν, αποφάσισε να φτιάξει ένα σχεδιάγραμμα για να τη βοηθήσει να ολοκληρώσει την αποστολή «πληρωμή λογαριασμών» με επιτυχία. Φαίνεται όμως, πως λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο διότι η κυρία Έφη, ήξερε τι έκανε από την αρχή και στο τέλος ξεμπέρδεψε εύκολα, οδηγώντας απλώς τον Γιώργο σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ. Μάλιστα, στο τέλος  του «την είπε» διότι «δεν έχει οργάνωση», αφήνοντας τον έτσι με το στόμα ανοιχτό!
anoixto
Και ναι, όπως φαίνεται, η πληρωμή των λογαριασμών και των οφειλών του Δημοσίου μπορεί να είναι εύκολη, γρήγορη και απολαυστική (ακόμη και το Σάββατο, την Κυριακή, τις καθημερινές και ό,τι ώρα σε βολεύει).
Αν θέλεις να φτιάξεις την ημέρα σου τώρα, δες απλώς το απολαυστικό βίντεο με τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Έφη Παπαθεοδώρου!