Κυριακή, Ιουλίου 7

Η Karlie Kloss αποκαλύπτει τον λόγο που σταμάτησε να συνεργάζεται με τη Victoria's Secret

Η Karlie Kloss αποκαλύπτει τον λόγο που σταμάτησε να συνεργάζεται με τη Victoria's Secret
Η Karlie Kloss πριν από λίγες χρόνια ήταν ένα από τα βασικά μοντέλα της  Victoria's Secret, μέχρι που αποφάσισε να σταματήσει να ποζάρει για τη διάσημη εταιρεία εσωρούχων το 2015.
Η ίδια δεν είχε κάνει καμία δήλωση για να εξηγήσει την απόφασή της, αλλά τώρα,
η παρουσιάστρια του Project Runway αποκάλυψε για αυτό που την ενέπνευσε να αποχωρήσει. «Ο λόγος που αποφάσισα να σταματήσω να δουλεύω με τη Victoria's Secret ήταν ότι δεν ένιωθα ότι ήταν μια εικόνα που αντικατόπτριζε πραγματικά αυτό που είμαι και το μήνυμα που θέλω να στείλω στις νεαρές κοπέλες σε όλο τον κόσμο σχετικά με το τι σημαίνει να είσαι όμορφη».

Επιπλέον, η Karlie βρισκόταν εν μέσω φεμινιστικών σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, κι άρχιζε να εφαρμόζει τα μαθήματα της στην πράξη. «Νομίζω ότι ήταν ένα σημείο καμπής για εμένα το να πάρω στα χέρια μου τη δύναμή μου ως φεμινίστρια, το να μπορώ να κάνω τις επιλογές μου και το δικό μου αφήγημα, είτε μέσω των εταιρειών που επιλέγω να συνεργαστώ, είτε μέσω της εικόνας που δείχνω στον κόσμο», εξήγησε η Kloss.
H επιλογή της να αφήσει την εταιρεία εσωρούχων έδειξε στην ουσία το πόσο δρόμο έχει διανύσει ως επαγγελματίας. Λέει ότι στο παρελθόν «φοβόταν» ότι θα έχανε κάποια δουλειά ή θέση αν έλεγε ότι δεν θέλει να κάνει κάτι. Πλέον, αποδείχθηκε ότι το να απορρίπτει δουλειές της έδωσε δύναμη.
Η star μοιράστηκε ότι «όσο περισσότερο εξασκούσα τη δύναμη της φωνής μου, τόσο περισσότερο σεβασμό κέρδιζα από τους συνεργάτες μου. Και κέρδισα περισσότερο σεβασμό και για τον εαυτό μου. Όχι μόνο έχω πλέον την αυτοπεποίθηση να σταθώ στο ύψος μου, αλλά να ξέρω και τη δύναμη της φωνής μου».

govastileto.gr