Τρίτη, Αυγούστου 6

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ 34ΧΡΟΝΗΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ – ΓΙΑΤΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΟΥΜΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΑΜΕΡΕΣ – ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ! ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑΣ

tel ikaria
Οι ειδικές δυνάμεις έρευνας και διάσωσης, συνεχίζουν να «χτενίζουν» το σημείο όπου εμφανίστηκε για τελευταία φορά η 34χρονη αστροφυσικός.
Οι έρευνες γίνονται στο φαράγγι όπου η αστροφυσικός είχε πάει για τρέξιμο, μάλιστα στις έρευνες θα συμμετάσχει σε λίγο και ένα ελικόπτερο Σούπερ Πούμα, εξοπλισμένο με θερμικές κάμερες.
Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες καθώς οι Αρχές αναμένεται να έχουν στα χέρια τους το στίγμα του κινητού όπως εξέπεμψε για τελευταία φορά στα χέρια της αστροφυσικού.

Οι Αρχές θα προχωρήσουν επίσης σε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.
Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου όπου έμενε η γυναίκα με τον σύντροφό της μίλησε στο Sigmalive .
Ο Θοδωρής Θεοδωράκης έδωσε περαιτέρω πληροφορίες, για τη μυστήρια εξαφάνιση της 35χρονης Αγγλοκύπριας, μόνιμης κατοίκου Κύπρου, στο νησί της Ικαρίας.
Σχετικά με το εαν όντως έχουν εντοπιστεί κηλίδες αίματος στο δωμάτιο που διέμενε η Αγγλοκύπρια με τον σύντροφο της, επιβεβαίωσε την είδηση τονίζοντας τα εξής:
«Όντως εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος σε τρία διαφορετικά σημεία. Εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος στο μαξιλάρι, στο σεντόνι καθώς και μπροστά από τον καθρέφτη», είπε ο ξενοδόχος.
Πάντως ο κ. Θεοδωράκης ξεκαθάρισε ότι οι κηλίδες αίματος δεν παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με τη δική του εκτίμηση, καθώς ήταν πάρα πολύ λίγες σε συγκεκριμένα σημεία. «Μάλλον θα πρόκειται για ρινορραγία».
Εντύπωση προκαλούν πάντως όσα ανέφερε η καμαριέρα του ξενοδοχείου στον ξενοδόχο καθώς και την Αστυνομία:
«Άκουσα κάποιες φωνές το προηγούμενο βράδυ. Σε έλεγχο μου στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι υπήρχε σεντόνι απλωμένο στον καναπέ του υπνοδωματίου, κάτι που ίσως παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι κοιμήθηκε σε ξεχωριστούς χώρους το προηγούμενο βράδυ», είπε η καμαριέρα στον ξενοδόχο Θεοδωρή Θεοδωράκη.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με τον ξενοδόχο, το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 34χρονης αγνοούμενης εντοπίστηκε στο απέναντι νησί που λέγεται «Φούρνοι». «Για να φτάσεις στο εν λόγω νησί πρέπει απαραιτήτως να χρησιμοποιήσεις καράβι. Ωστόσο κάποτε όντως υπάρχει μπέρδεμα, καθώς έχουμε πολύ κοντά μας κεραίες κινητής τηλεφωνίας που προκαλούν παρεμβολές».
Έχουν ενισχυθεί οι έρευνες
Τελευταία ενημέρωση από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας στο SigmaLive, αναφέρει ότι οι έρευνες έχουν ενισχυθεί τόσο από ξηρά, από αέρα αλλά και από θάλασσα. Όλα τα πλοία έχουν ενημερωθεί από το Λιμενικό της περιοχής αναφέρει στο SigmaLive ο Θεόδωρος Χρονόπουλος προκειμένου να αναφέρουν άμεσα αν εντοπίσουν οτιδήποτε.
Φίλοι της 34χρονης με αναρτήσεις απευθύνουν έκκληση προς όλους να συνδράμουν σε εντοπισμό της. Παράλληλα, δημοσιεύεται η φωτογραφία της σε μια προσπάθεια πιο εύκολου εντοπισμού της.

 makeleio.gr