Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη αναμένεται να βρεθεί ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος για τις «μαγκιές» που έκανε σε ιδιωτική μαρίνα της Ύδρας τις προηγούμενες ημέρες.
Όπως αναφέρει το ereportaz.gr, αναμένεται να διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση για τα αδικήματα της αυτοδικίας και της παραβίασης οικιακής ειρήνης εναντίον του πρώην υπουργού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την ημέρα που σημειώθηκε το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Πάνο Καμμένο, οι λιμενικές αρχές ενημερώθηκαν σχετικά από τον υπεύθυνο της ιδιωτικής μαρίνας του Πόρτο Ύδρα και προχώρησαν στο σχετικό έλεγχο.
Αν και ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε προλάβει να σαλπάρει με το κότερο «Lay Back», με τους άνδρες του Λιμενικού να συλλαμβάνουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου άλλους ιδιοκτήτες σκαφών, δεν φαίνεται να γλιτώνει από τη Δικαιοσύνη, καθώς η αρμόδια εισαγγελική Αρχή διέταξε την διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής έρευνας και για τους «απόντες».
Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν από τον υπεύθυνο της ιδιωτικής μαρίνας, άνετος και ωραίος και με ύφος χιλίων καρδιναλίων έδεσε με το «έτσι θέλω» στην μαρίνα του Πόρτο Ύδρα, ζητώντας μάλιστα από τους εργαζομένους νερό και ρεύμα.
Τότε εκείνοι, του απάντησαν αναλόγως, υπενθυμίζοντάς του την αντιμετώπιση που είχε λίγες ημέρες πριν στη Μήλο, όταν εξαγριωμένοι κάτοικοι του νησιού του πέταξαν γιαούρτια στο κότερο τύπου Ferretti 68.